Eurovision 2023: «Δεν με νοιάζουν τα στοιχήματα! Δεν χρειάζεται να...» - Απασφάλισε ο Victor Vernicos

Η απάντησή του για αυτούς που θεωρούν πως η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός τελικού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2023: «Δεν με νοιάζουν τα στοιχήματα! Δεν χρειάζεται να...» - Απασφάλισε ο Victor Vernicos

Λίγες ώρες πριν την εμφάνισή του στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2023 (δείτε εδώ με ποια σειρά θα ανέβουν στην σκηνή οι 16 χώρες), ο Victor Vernicos βρέθηκε καλεσμένος στο επεισόδιο του podcast «Pride For Eurovision»

Ο 16χρονος τραγουδιστής και εκπρόσωπος της χώρας μας αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε πιο μικρός και τον οδήγησε να γράψει σε ηλικία 12 ετών το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στον διαγωνισμό.

Μέσα σε όλα, φυσικά, απάντησε και για το εάν βλέπει τα στοιχήματα και εάν τον αφορούν.

Η απάντηση του Victor Vernicos για τα στοιχήματα που θέλουν εκτός τελικού της Eurovision την Ελλάδα

«Δεν με νοιάζουν τα στοιχήματα. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε ρε παιδιά. Θέλω να κάνω τα καλύτερα για τον κόσμο και τον διαγωνισμό. Πάω με τον στόχο να νικήσω αλλά εάν αυτό είναι το νούμερο 1 ή νούμερο 4. Θέλω να νικήσω!

Δεν χρειάζεται να βγούμε πρώτοι για να νικήσουμε. Στα στοιχήματα δεν με νοιάζει γιατί δεν ξέρουν τι ετοιμάζουμε... Δεν ασχολούμαι γιατί δεν μετράει, μόνο ότι θα συμβεί στην σκηνή μετράει. Πρέπει να βγάλω την ενέργειά μου, όπου και να είμαι στα στοιχήματα. Δεν θέλω να πάρω την ενέργεια των άλλων ούτε να δω ότι είμαι πρώτος και να πάρω αέρα. Θέλω να πατάω στο έδαφος, δουλευταράς και να μεταφέρω το συναίσθημα του τραγουδιού.

Προφανώς κι άν κάτσεις και διαβάζεις αρνητικά σχόλια, δεν θα σου κάνει καλό. Όταν λες κάτι στο μυαλό σου χίλιες φορές, κάτι αρνητικό, θα αρχίσεις να το πιστεύεις. Δεν ξέρει κανείς τι είναι αληθινό και τι το σωστό. Μόνο εσύ ξέρεις και να διαλέγεις την αλήθεια. Εγώ διαλέγω την αλήθεια μου και πάμε να δούμε τι θα γίνει στην σκηνή», είπε χαρακτηριστικά ο Victor Vernicos.

Τι είπε ο Λιάγκας για την ελληνική συμμετοχή της Eurovision

«Το παιδί είναι αξιοπρεπέστατο και μπορεί να κάνει και καριέρα. Τέλεια! Θα πάει άπατο, είναι προφανές. Άμα μπει στον τελικό θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που έχει γίνει ποτέ στη Eurovision. Δεν φταίει το παιδί, είναι ταλαντούχο, φταίει η ΕΡΤ. Πότε έχουμε πολύ μεγάλες νίκες στην Eurovision; Με τα εμπορικά πρόσωπα. Ποια είναι τα εμπορικά πρόσωπα; Η Παπαρίζου, η Καλομοίρα, ο Ρουβάς, ο Γιώρκας… με το ζεϊμπέκικο. Με εμπορικό προϊόν πάμε και πετυχαίνουμε νίκες και καλές θέσεις. Όταν μας πιάνει η ποιότητα, παίρνουμε... να μην πω τι παίρνουμε. Αυτό που θα πάρουμε και φέτος

«Δεν καταλαβαίνω τι τους πιάνει στην ΕΡΤ όταν βλέπει και κάνουν ένα άνοιγμα και κάνουν πετυχημένα σήριαλ, δηλαδή κάνουν μια πετυχημένη εκπομπή το Στούντιο 4 που πάει μια χαρά σε νούμερα... δηλαδή κάνουν κάποια ανοίγματα... δεν μπορώ να καταλάβω τι τους πιάνει ο διάολος και μία στο τόσο στέλνουν μια ποιοτική βλακεία και βάζουν επιλογές που δεν έχουν την εμπορική διάσταση να σταθούν σε έναν κατεξοχήν εμπορικό διαγωνισμό, όπως είναι η Eurovision», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, και ακολούθησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος επίσης μίλησε με τα χειρότερα λόγια.

Όλοι στη συνέχεια συμφώνησαν πως πρέπει ο κόσμος να ψηφίσει το τραγούδι που θέλει να πάει στην Eurovision και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.