Τραϊάνα Ανανία: «Καταράστηκα τον σύντροφό μου όταν τον έπιασα επ' αυτοφώρω με...»

«Αυτό που αναγνωρίζω σε εμένα είναι ότι έχω εξάρσεις, έχω ξεσπάσματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραϊάνα Ανανία: «Καταράστηκα τον σύντροφό μου όταν τον έπιασα επ' αυτοφώρω με...»

Καλεσμένη στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, βρέθηκε η Τραϊάνα Ανανία. Η ηθοποιός η οποία στη σειρά που συμμετείχε Ο παράδεισος των κυριών, βρήκε τραγικό θάνατο, μίλησε για όλους και για όλα (δείτε το σημερινό 10/5 επεισόδιο πριν προβληθεί).

Αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της - αφού ασχολείται και με την υποκριτική και με το τραγούδι - στην οικογένεια της, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων όμως, αποκάλυψε στην Μπέττυ Μαγγίρα πως έχει απατηθεί και μάλιστα, έπιασε επ' αυτοφώρω τον τότε σύντροφό της με γνωστή της και τον καταράστηκε.

Η αποκάλυψη της Τραϊάνας Ανανία για την απιστία που βίωσε

«Τον καταράστηκα εκείνη την στιγμή, αλλά επειδή δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν τις εννοώ παράλληλα και νιώθω πολλές τύψεις όταν το κάνω. Αυτό που αναγνωρίζω σε εμένα είναι ότι έχω εξάρσεις, έχω ξεσπάσματα, έχω κακές συμπεριφορές αλλά αν δεν ζητήσω συγγνώμη, μέσα στο επόμενο λεπτό θα έχω πεθάνει στις τύψεις και θα το έχω επικοινωνήσει. Βγαίνουν κάτι νύχια τα οποία είναι από άλυτα θέματα δικά μου από την παιδική μου ηλικία. Έχω θέματα πολλά γενικά. Τα συζητάω με την ψυχολόγο μου», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Έχω έναν πολύ ωραίο κ@λο και η τελειότητα πονάει» - Η απάντηση της Τραϊάνας Ανανία στη θύελλα αντιδράσεων για το τσιφτετέλι της

«Δεν θα με πείραζε αν ο σύντροφός μου ενδιαφερόταν και για τα δύο φύλα»

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» το 2019 είχε αποκαλύψει για το πώς θέλει να την προσεγγίζουν οι άντρες.

Η Τραϊάνα είχε παραδεχτεί τότε ότι ήταν σε σχέση και πως: «Δεν θα με πείραζε αν ο σύντροφός μου ενδιαφερόταν και για τα δύο φύλα». Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας «Κι εγώ στην ανώτερη μου εκδοχή θεωρώ ότι δε θα κοιτάω το φύλο. Όταν κάποια στιγμή έχω απομυθοποιήσει τα πάντα σε σχέση με το επίγειο».

«Επειδή είμαι λίγο κυκλοθυμική, τη μια μέρα μπορεί να ξυπνήσω και να πω θα τα σβήσω όλα τα social, δεν θέλω κινητό. Την άλλη μέρα θα ξυπνήσω και θα ανεβάσω μια ωραία φωτογραφία (...) Είναι επειδή είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Λέων, είναι και ο κύκλος μας εμάς τις γυναίκες...».