Debate: Έκλεψαν την παράσταση οι γυναίκες δημοσιογράφοι - Χαμός έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με Τζίμα, Κοσιώνη & Ζαχαρέα

Τι φόρεσαν;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Τετάρτης 10/5 θα πραγματοποιηθεί το πολυσυζητημένο debate των πολιτικών αρχηγών των ελληνικών κομμάτων και εδώ και ώρα έχουν φτάσει στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και οι έξι πρόεδροι, όπως και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι θα απευθύνουν τις ερωτήσεις τους στους κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, κ. Αλέξη Τσίπρα, κ. Νίκο Ανδρουλάκη, κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, κ. Κυριάκο Βελόπουλο και κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο φωτογράφος του youweekly.gr βρέθηκε, λοιπόν, εκεί και φωτογράφησε τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, που πέρα από τους παραπάνω άνδρες είναι και η Μάρα Ζαχαρέα, η Σία Κοσιώνη, η Ράνια Τζίμα, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Παναγιώτης Στάθης και ο Γιώργος Παπαδάκης (δείτε εδώ την επική του δήλωση για τον αγώνα ποδοσφαίρου που θα βλέπει όσο κάνει ερωτήσεις).

Οι εμφανίσεις των δημοσιογράφων του debate

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ επέλεξε ένα κοστούμι σε πράσινο χακί χρώμα και το συνδύασε με λευκό πουκάμισο και παπούτσια στο ίδιο χρώμα, η παρουσιάστρια του MEGA επέλεξε ένα total black outfit με μαύρο κοστούμι με μοναδικές λεπτομέρειες το λευκό χρώμα στον γιακά, ενώ η παρουσιάστρια του STAR ξεχώρισε, καθώς φόρεσε ένα κόκκινο κοστούμι και το συνδύασε με μωβ τακούνια και ένα πουκάμισο με μωβ λεπτομέρειες.

Οι άντρες της παρέας από την άλλη πλευρά, δεν θα μπορούσαν να φορούν κάτι άλλο πέρα από κοστούμι, ενώ κινήθηκαν σε μπλε, μαύρους και γκρι τόνους ο καθένας τους.

Σία Κοσιώνη debate

Ράνια Τζίμα debate

Παναγιώτης Στάθης debate

Αντώνης Σρόιτερ debate

Γιώργος Παπαδάκης debate

Μάρα Ζαχαρέα debate

Η ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ

Μάλιστα, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το debate, ο Αντώνης Σρόιτερ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μαζί με όλους τους συναδέλφους του και συγκέντρωσε πολλά like και σχόλια στο προφίλ του, καθώς είναι ίσως και η πρώτη φορά που τόσοι σπουδαίοι δημοσιογράφοι των μεγάλων καναλιών συγκεντρώθηκαν στον ίδιο χώρο για κοινό σκοπό. Μαζί τους, φυσικά, φωτογραφήθηκε και ο Γιώργος Κουβάρας της ΕΡΤ.

Αντώνης Σρόιτερ δημοσιογράφοι debate
Instagram / Αντώνης Σρόιτερ