Έχει μεγαλώσει πολύ! Αγκαλιά με την κόρη της ντυμένες ασορτί η Μαίρη Συνατσάκη στο ασανσέρ του σπιτιού της

Η νέα της ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη από τότε που έγινε μητέρα για πρώτη φορά δεν μπορεί να φανταστεί ούτε λεπτό τη ζωή της χωρίς την μικρή της κόρη, Ολίβια, γι' αυτό όπου κι αν πηγαίνει την παίρνει μαζί της. Σήμερα, Τετάρτη 10/5, λοιπόν, είναι μία από τις ημέρες που οι δυο τους έπρεπε να αφήσουν την άνεση του σπιτιού τους και να φύγουν για δουλειές και έτσι η επιχειρηματίας, που είναι και ενεργή στα social media της, δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπό τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πόζαρε, δηλαδή, αγκαλιά με την μπέμπα της, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας τους, με τις δυο τους να φορούν τα ίδια χρώματα στα ρούχα τους, κάτι που έκανε τη νέα μανούλα να πετάει από την χαρά της (δείτε εδώ το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς φίλτρα και ρετούς).

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη αγκαλιά με την κόρη της

«Color matching Με πιτσίνι ιζ δε μπεστ», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και τα like και οι αντιδράσεις "έπεσαν βροχή".

Διαβάστε επίσης: «Το πέρασα στο κρεβάτι ανάσκελα με εμετούς» - Η άγνωστη αποκάλυψη της Συνατσάκη για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Μαίρη Συνατσάκη κόρη

Η συγκινητική εξομολόγηση για την μικρή Ολίβια

Πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν στις 7/5 για την Μαίρη Συνατσάκη καθώς η κορούλα της, Ολίβια, έγινε 5 μηνών! Με αφορμή το ευχάριστο αυτό γεγονός, η όμορφη επιχειρηματίας και Youtuber προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα βίντεο της κορούλας της, το οποίο και συνόδεψε με μια προσωπική εξομολόγηση (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για την δύσκολη εγκυμοσύνη της).

«Χρειάστηκα 5 μήνες με τη μικρή για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια. Ενώ δεν είχε συμβεί κάτι, ήταν κάποιες μέρες που ένιωθα έναν περίεργο εκνευρισμό και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Μέχρι που μπόρεσα να το ονοματίσω και να του δώσω υπόσταση. Η ζωή μου αυτή τη στιγμή δε μου ανήκει. Είναι δική της. Το συναίσθημά μου αυτή τη στιγμή, δε μου ανήκει. Ορίζεται από εκείνη. Αν εκείνη δεν είναι καλά, ούτε εγώ είμαι.

Η χαρά μου έρχεται μέσα από εκείνη. Και άρα εγώ; Που είμαι τώρα; Ποια είμαι; Είμαι ανάμεσα σε ένα πριν χωρίς εκείνη και ένα τώρα που ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει. Θέλω να την αφήσω δυο ώρες να κάνω κάτι για μένα. Κι αν υπάρξουν αυτές οι δύο ώρες δεν ξέρω καν τι είναι “αυτό το κάτι για μένα”, που θα με ευχαριστούσε τώρα. Είδα όμως κάπου στο Ίντερνετ ότι οι μαμάδες φλαμίνγκο, τον πρώτο καιρό της μητρότητας από την εξάντληση και την αφοσίωση στο μεγάλωμα των μικρών τους χάνουν το χαρακτηριστικό ροζ τους χρώμα. Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να επανέλθει, αλλά το ξαναβρίσκουν. Κι εμείς θα το ξαναβρούμε το ροζ μας», έγραψε στο βίντεο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε «Η Ολίβια έγινε 5 μηνών. Τόσο χρειάστηκα για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια της μητρότητας. Τα πράγματα που μοιράζομαι είναι ξεκάθαρα η δίκη μου εμπειρία. Το ότι βιώνω εγώ έτσι αυτήν την περίοδο, δεν σημαίνει ότι όλες θα την βιώσουν έτσι. Κανενός η εμπειρία δεν είναι σωστότερη ή λάθος. Είναι απλά προσωπική. Επικοινωνώ αυτά τα πράγματα από την μεγάλη ανακούφιση που νιώθω όταν βλέπω αντίστοιχα μοιράσματα».