Συγκλονίζει η Μαρία Ναυπλιώτου για το πρόβλημα υγείας της - «Ήταν μια επικίνδυνη και επώδυνη...»

Ποια η κατάσταση της σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Μαρία Ναυπλιώτου για το πρόβλημα υγείας της - «Ήταν μια επικίνδυνη και επώδυνη...»

Συνέντευξη τύπου για την παράσταση Μήδεια πραγματοποιήθηκε χθες 10/5. Ο Φρανκ Κάστρο, θρυλικός σκηνοθέτης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου να έρθει και να δουλέψει με Έλληνες ηθοποιούς. Στην συνέντευξη λοιπόν, βρέθηκε μεταξύ άλλων και η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μάλιστα, παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που κατέγραψαν όλα όσα συνέβησαν στην συνέντευξη τύπου.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ναυπλιώτου για το πρόβλημα υγείας της

Η Μαρία Ναυπλιώτου, ρωτήθηκε και για το πρόβλημα υγείας της που την κράτησε για τρεις εβδομάδες μακριά από το θέατρο, αποκαλύπτοντας τις εξελίξεις - δείτε εικόνες της από το κρεβάτι του πόνου.

«Έμεινα εκτός θεάτρου για τρεις εβδομάδες. Ήταν μια επικίνδυνη, επώδυνη και ξαφνική κατάσταση την οποία δόξα τω Θεώ με τη βοήθεια των γιατρών και των χειρουργών την ξεπέρασα» ανέφερε η ηθοποιός.

Τι χειρουργείο έκανε

Πριν από λίγες ημέρες δημιουργήθηκε αναστάτωση σχετικά με το όνομα της, καθώς έγινε γνωστό, πως για λόγους υγείας η ηθοποιός θα έπρεπε να διακόψει τις παραστάσεις της. Πολύ γρήγορα μαθεύτηκε, πως ένας πόνος στην κοιλιακή χώρα οδήγησε την ηθοποιό στο νοσοκομείο και εν τέλει έκανε χειρουργείο και συγκεκριμένα αφαίρεση χολής.

«Σας μιλάω από το δωμάτιο στο νοσοκομείο στο ΙΑΣΩ. Χθες ήρθα εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά από τις εξετάσεις των γιατρών, έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής. Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορέσω να είμαι πάνω στη σκηνή.

Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι από εσάς έχετε αγοράσει εισιτήρια. Παρόλο που είμαι άνθρωπος που πιστεύω πραγματικά "the show must go on", σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί. Λυπάμαι πολύ, αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσα ούτε να προβλέψω, ούτε να αποτρέψω. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα», είχε πει χαρακτηριστικά η μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.