«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν κάνει για την Eurovision! Δεν...» - Απασφάλισε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

«Δηλαδή δεν γίνεται να λέει....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν κάνει για την Eurovision! Δεν...» - Απασφάλισε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 10/5 ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με αφορμή το party που έγινε σε γνωστό club και ήταν αφιερωμένο στη Eurovision (δείτε εδώ σε ποια σειρά εμφανίζονται Ελλάδα και Κύπρος στον αποψινό 11/5 Β' Ημιτελικό).

Ο γνωστός τραγουδιστής, να υπενθυμίσουμε, έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο δυο φορές στο παρελθόν στον μουσικό διαγωνισμό.

Ο ίδιος λοιπόν απάντησε μεταξύ άλλων μίλησε για τη δήλωση που έκανε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου, αλλά πρότεινε μάλιστα και... μελλοντικούς εκπρόσωπους της Ελλάδας στη Eurovision, τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να είναι ανάμεσα σε αυτούς ο Κωνσταντίνος Αργυρός, γιατί όπως είπε, δεν του ταιριάζει καθόλου!

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για τη Eurovision

«Ήμουν σήμερα και στον Φώτη στην εκπομπή και μου λέει “έχεις πει πως είναι ρατσιστικό να πηγαίνουν νέοι στη Eurovision”. Δεν είπα αυτό! Είπα να μην έχουμε ηλικιακό ρατσισμό στη Eurovision, να πηγαίνουν και οι μεγάλες ηλικίες, όχι μόνο οι νεότεροι. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Η γλώσσα μας είναι πολύ πλούσια. Να μην το κάνουμε πολλές φορές talest show. Αυτή η απειρία μπορεί να στοιχίσει. Εύχομαι αύριο να μην… Δηλαδή δεν γίνεται να λέει η Καλομοίρα πέρσι πως θέλει να πάει και να της λες “όχι, είσαι μεγάλη”. Έχει ειπωθεί αυτό και όποιος το αρνηθεί είναι ψεύτης.

Η Δέσποινα Βανδή θα μπορούσε να το κάνει, η Έλλη Κοκκίνου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όχι τόσο, δεν νιώθω ότι δεν του ταιριάζει. Μπορεί να πάει να τραγουδήσει σε άλλα φεστιβάλ. Θα μπορούσε άνετα να πάει στο διεθνές κομμάτι του Σαν Ρέμο, λέω εγώ τώρα. Δεν είναι θέμα χορευτικού. Ο Χρήστος Μάστορας παιδιά θα μπορούσε, η Ελένη Φουρέιρα ξανά και η Ζοζεφίν θα μπορούσε. Λίγο ακόμα και θα μπορούσε», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.