Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Καλομοίρα: «Έχει ειπωθεί αυτό και όποιος το αρνηθεί θα...»

Κόλαφος για την Eurovision

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Καλομοίρα: «Έχει ειπωθεί αυτό και όποιος το αρνηθεί θα...»

Την Τετάρτης 10/5 πραγματοποιήθηκε πάρτι για την Eurovision, όπου ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου χάρισε μια μοναδική μουσική βραδιά. Το παρών έδωσαν γνωστά ονόματα του χώρου, όπως για παράδειγμα η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι.

Ο τραγουδιστής ωστόσο, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, σχολίασε τα όσα συζητήθηκαν έντονα για τον Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 13/5 και σήμερα ο Β ημιτελικός όπου θα εμφανιστεί και η Ελλάδα - δείτε σε ποια θέση.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για την Eurovision

«Ήμουν σήμερα στον Φώτη στην εκπομπή του το πρωί και μου λέει έχεις πει είναι ρατσιστικό να πηγαίνουν οι νέοι. Δεν είπα αυτό. Είπα να μην έχουμε ηλικιακό ρατσισμό στην Eurovision. Να πηγαίνουν και οι πιο μεγάλες ηλικίες. Όχι μόνο οι νεότεροι. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Η γλώσσα μας είναι πλούσια, μην το κάνουμε πολλές φορές talent show. Αυτή η απειρία μπορεί να στοιχίσει. Εύχομαι αύριο να μην...», ανέφερε αρχικά για τον μουσικό διαγωνισμό.

«Δεν γίνεται να σου λέει η Καλομοίρα πέρσι θέλει να πάει και να της λες "όχι είσαι μεγάλη". Έχει ειπωθεί αυτό και όποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης. Η Δέσποινα Βανδή θα μπορούσε να το κάνει. Η Έλλη Κοκκίνου. Του Κωνσταντίνου Αργυρού δεν του ταιριάζει. Θα μπορούσε να πάει σε φεστιβάλ. Δεν είναι θέμα χορευτικού. Ο Χρήστος Μάστορας...», ολοκλήρωσε.

Τι είχε ειπωθεί για την ηλικία της

Όπως είχε γίνει γνωστό, η Καλομοίρα πέρσι αποφάσισε να μην καταθέσει αίτηση για τον διαγωνισμό και ο λόγος ήταν, συναισθηματικός, καθώς το διάστημα εκείνο το υπήρξαν άνθρωποι μέσα από τον κρατικό φορέα που την έκαναν να αισθανθεί ότι δεν στηρίζουν την επιλογή της και προτιμούσαν να προωθήσουν μια πιο φρέσκια και νεανική προσέγγιση.