Γιάννης Ρώτας: Το μέρος και η ώρα της κηδείας του αδερφού του Στάθη Ψάλτη

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Θλίψη σε όλον τον καλλιτεχνικό κόσμο κι όχι μόνο προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του Γιάννη Ρώτα, του αδερφού του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα 8/5. Ο Γιάννης Ρώτας τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών, ενώ από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο αδερφός του, ταλαιπωρήθηκε αρκετά.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Γιάννη Ρώτα, αδερφού του Στάθη Ψάλτη

Το πρωί της Πέμπτης 11/5, ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα social media πως η κηδεία του Γιάννη Ρώτα θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 12 Μαΐου στο κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων.

«Αύριο Παρασκευή στις 10.30 το πρωί από το κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας συνάδελφο Γιάννη Ρώτα σε στενό κύκλο. Όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να έλθουν να τον αποχαιρετήσουμε με σεβασμό» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Οι αναρτήσεις της ανιψιάς του και κόρης του Στάθη Ψάλτη & της Καίτης Φίνου

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και ανιψιά του και κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία, η οποία προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Καλό παράδεισο θείε μου...πηγές κοντά στον αδελφούλη σου..» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ψάλτη, η οποία δημοσίευσε παράλληλα μια κοινή φωτογραφία του πατέρα και του θείου της.

undefined

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια όμως ήταν και η Καίτη Φίνου, με την οποία είχαν συνεργαστεί σε ταινίες και ήταν από τους ανθρώπους που είχαν μοιραστεί πράγματα λόγω φυσικά της σχέσης της με τον Στάθη Ψάλτη.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο Facebook της μερικές φωτογραφίες με τον Γιάννη Ρώτα και τον Στάθη Ψάλτη από συνεργασίες τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πήγες να βρεις τον αδελφό σου. Θα είσαι ήρεμος, γαλήνιος. Θα ξεκουραστείς Γιάννη. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση».

Σε μια άλλη ανάρτησή της στο instagram, έγραψε: «Πήγες Γιάννη μου κοντά του. Καλή αντάμωση».