«Γιατί το έκανες αυτό;» - "Πάγωσε" η Φαίη Σκορδά με την παρατήρηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου! «Συγγνώμη»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Γιατί το έκανες αυτό;» -

Μια πλάκα στην Φαίη Σκορδά αποφάσισε να κάνει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος το πρωί της Πέμπτης 11/5 και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της εκπομπής Πρωινό Μας στον ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια με τον γνωστό σεφ διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και σχεδόν σε κάθε εκπομπή θα πειράξει ο ένας τον άλλον και θα κάνουν χαβαλέ, μιας και η οικειότητα μεταξύ τους είναι μεγάλη (δείτε εδώ την ατάκα που ειπώθηκε μεταξύ τους πριν λίγο καιρό).

Σήμερα λοιπόν η Φαίη Σκορδά αφού υποδέχτηκε στη κουζίνα του πλατό τον Δημήτρη Σκαρμούτσο προχώρησαν στην συνταγή, η οποία ήταν σοκολατένια τάρτα με μπισκότο βουτύρου. Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, υπήρχε στο πιάτο το αποτέλεσμα προκειμένου να το δει ο κόσμος, την ίδια ώρα που ο σεφ έφτιαχνε βήμα βήμα την συνταγή.

Η.... "παρατήρηση" του Δημήτρη Σκαρμούτσου στην Φαίη Σκορδά

Εκείνη την ώρα, όμως, η παρουσιάστρια πήρε ένα κουτάλι και άρχισε να τρώει από την έτοιμη τάρτα, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να σταματά ότι κάνει και να της λέει με πολύ σοβαρό ύφος "γιατί το έκανες αυτό;"

Τότε, η Φαίη "κοκάλωσε" και κοίταξε έντρομη την κάμερα ζητώντας συγγνώμη, ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Δημήτρης γέλασε και της είπε πως έκανε πλάκα, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει να τρώει!

Δεν είναι η μόνη φορά που ο Σκαρμούτσος κάνει πλάκα στο πλατό του Πρωινού μας

Χαμός επικράτησε την ώρα της μαγειρικής στην εκπομπή Πρωινό μας, όταν μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο μπήκε στην κουζίνα να μαγειρέψει και η Φαίη Σκορδά. Το φαγητό που έπρεπε να φτιάξουν ήταν κριθαρώτο με γαρίδες.

Οι συνεργάτες τους λοιπόν, δοκίμασαν και από τα δυο πιάτα και στο τέλος τα βαθμολόγησαν. Όταν όμως έπρεπε να βαθμολογήσει ο σεφ της παρουσιάστριας... ήρθε η ατάκα.

«Κάτσε γιατί μου λένε από το κοντρόλ πρόσεχε. Θα συμφωνήσω με την Έλενα 3. Ευχαριστώ πολύ για την τελευταία εκπομπή εδώ στο Πρωινό μας», είπε με γέλια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και όλοι τον χειροκρότησαν θέλοντας να κάνουν χιούμορ. Να σημειωθεί πως πολλές φορές ο Σκαρμούτσος με την Σκορδά έχουν αστιευτεί στο πλατό, όπως για παράδειγμα όταν "τσακώθηκαν" για τα κατσαρολικά.