«Έμεινα ξύπνια σχεδόν όλο το βράδυ! Δεν την ξέρω αυτή τη γυναίκα, δεν είναι φίλη μου...» - Συγκινεί η Ευδοκία Ρουμελιώτη μετά την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

Οι σκέψεις της για την τραγωδία στην Άρτα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Εριέττα Κούρκουλου
NDP / Instagram / Εριέττα Κούρκουλου

Η τραγωδία στην Άρτα με τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένα βρέφος 5,5 μηνών, καθώς ο πατέρας του το ξέχασε κλειδωμένο στο αμάξι του, έχει προκαλέσει τεράστιο σοκ στην ελληνική κοινωνία και πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι τα έχουν βάλει με τον μπαμπά του παιδιού, όμως υπάρχουν και ορισμένοι οι οποίοι εν μέρη τον δικαιολογούν, διότι όλες οι υποχρεώσεις και τα άγχη που μπορεί να υπάρχουν στο μυαλό ενός ανθρώπου παίζουν σημαντικό ρόλο και μπορεί να οφείλονται για ότι συνέβη. Υπάρχει άλλωστε και εξήγηση από τους ειδικούς γι' αυτό το φαινόμενο (δείτε την εδώ).

Στη δεύτερη κατηγορία, λοιπόν, ανήκει και η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη 10/5 (δείτε την εδώ). Η ανάρτηση αυτή βρέθηκε μπροστά στην Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία διαβάζοντάς την κατακλείστηκε από τις σκέψεις και έμεινε άγρυπνη όλο το βράδυ σκεπτόμενη τα λόγια της. Προχώρησε, έτσι, και η ίδια σε μία ανάρτηση εκφράζοντας τις σκέψεις της.

Η ανάρτηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την Εριέττα Κούρκουλου και την τραγωδία στην Άρτα

«Χθες το βράδυ πριν κοιμηθώ διάβασα μια ανάρτηση που μου ήταν αδύνατον να μην σχολιάσω ενώ δεν το έχω κάνει ποτέ. Την ανάρτηση αυτή την έκανε η κυρία Εριέττα Κούρκουλου. Δεν την ξέρω αυτή την γυναίκα δεν είναι φίλη μου και το πιθανότερο είναι να μην την συναντήσω και πότε… Συγκινήθηκα, σκέφτηκα και έμεινα ξύπνια σχεδόν όλο το βράδυ.

Για όλα αυτά που έγραψε και για τον τρόπο που σκέφτηκε… Αν όλοι μας σκεφτόμασταν με αυτό τον τρόπο ίσως ο κόσμος μας γίνονταν λίγο πιο ανθρώπινος και υποφερτός. Πόσο απόλυτα συμφωνώ μαζί της… Πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα για τους ανθρώπους. Για αυτά τα νέα ζευγάρια που τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ να προλάβουν… Να προλάβουν τη ζωή… Να προλάβουν να γυρίσουν το βράδυ στο σπίτι τους να δουν τα παιδιά τους και προσπαθήσουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα…

Όλοι αυτοί οι γονείς που αποχωρίζονται βίαια τα παιδιά τους τόσο μικρά γιατί διαφορετικά δεν θα επιβιώσουν… Πόσο βαθιά λυπάμαι για όλο αυτό… Και πόσες ενοχές αισθάνομαι αμέτρητες φορές που εγώ έχω αυτή την δυνατότητα… Την δυνατότητα να είμαι με το παιδί μου… Να μεγαλώνω το παιδί μου… Να παίζω με το παιδί μου… Να έχω χρόνο με το παιδί… Πριν λοιπόν αρχίζουμε να καταδικάζουμε ας σκεφτόμαστε όλοι λίγο παραπάνω… Και ίσως σιγά σιγά εμείς οι ίδιοι όταν καταφέρουμε να μπούμε και λίγο στην θέση του άλλου αλλάξουμε τον κόσμο μας», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του συζύγου της με τον γιο της.

Ευδοκία Ρουμελιώτη Εριέττα Κούρκουλου Τραγωδία Άρτα
Instagram / Ευδοκία Ρουμελιώτη