«Καλή τύχη και σε μας τις...» - To σχόλιο της Σοφιάννας για τη σχέση Βασάλου & Σταυρούλας στο Survivor All Star

«Πολλά ακούγονται»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Καλή τύχη και σε μας τις...» - To σχόλιο της Σοφιάννας για τη σχέση Βασάλου & Σταυρούλας στο Survivor All Star

Πολλά είναι τα σχόλια τόσο πίσω στην Ελλάδα όσο και στον Άγιο Δομίνικο, που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να είναι σε σχέση στο Survivor All Star και μάλιστα να συνευρέθηκαν ερωτικά την ημέρα που έγινε το πάρτι της ένωσης.

Mάλιστα, η Μελίνα Μεταξά είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες πως η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη πως είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο, γεγονός που όπως σχολιάστηκε έντονα στο παιχνίδι, έφερε και την οικειοθελή αποχώρηση του.

Ο ίδιος ο Βασάλος ωστόσο, δεν έχει αναφέρει ονόματα και λεπτομέρειες, παρά μόνο καταστάσεις που δήλωσε πως τον έκαναν να νιώθει άβολα για να σχολιάσει και να ασχοληθεί. Βέβαια, οι καταστάσεις αυτές δεν έχουν τέλος.

Σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια, η Μελίνα πήρε την κουβέρτα και γενικά τα πράγματα του Κωνσταντίνου και τα μετακίνησε για να μην κοιμάται τα βράδια δίπλα από την Σταυρούλα, φέρνοντας την ενόχληση του που τον έχουν κάνει "βαλίτσα" μετακινώντας τον συνέχεια.

Το σχόλιο της Σοφιάννας για Βασάλο - Σταυρούλα στο Survivor

Οι τηλεοπτικές κάμερες, συνάντησαν την Σοφιάννα Αβραμάκη σε έξοδο της και δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν για το εν λόγω ειδύλλιο, αφού είχε ακουστεί πως είχε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δε ξέρω, πολλά ακούγονται. Δεν πολύ-ισχύουν πράγματα. Λίγο προσπαθούν και να τα βγάλουν κιόλας.... Τώρα αν ισχύει και είναι και αλήθεια, τι να πω παιδιά; Καλή τύχη και σε μας τις ελεύθερες» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Survivor που δηλώνει ελεύθερη.

Να σημειωθεί πως παρόμοιο περιστατικό είχε βιώσει και η ίδια. Όταν συμμετείχε στον δικό της κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, είχαν βγει σχόλια πως είδε ειδύλλιο με τον Άρη Σοϊλέδη, ενώ εκείνος ήταν σε σχέση με την Μαρία Αντωνά και σκόπευαν να παντρευτούν. Προφανώς και ήταν αναλήθειες.