Survivor All Star: «Θα πουλούσε τα πάντα για να νικήσει» - Ο Νικόλας Αγόρου "ξεφτίλισε" τον Ηλία Μπόγδανο

«Μου ήρθε ένα μήνυμα όταν έφτασα στο αεροδρόμιο το οποίο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Θα πουλούσε τα πάντα για να νικήσει» - Ο Νικόλας Αγόρου

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 12/5 ο Νικόλας Αγόρου. Ο πρώην παίκτης του Survivor all star μίλησε για τα συναισθήματα και τις σκέψεις του λίγο μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει και για τους συμπαίκτες του κι όχι με τα... καλύτερα λόγια!

Διαβάστε επίσης: «Ο Μπόγδανος έγραψε το χαρτάκι» - Ο Γκότσης ξεμπροστιάζει για πρώτη φορά τους πρώην συμπαίκτες του

Οι δηλώσεις του Νικόλα Αγόρου για το Survivor all star

«Χάρηκα που αποχώρησα, να δω την οικογένειά μου και τα δικά μου έτοιμα. ΉΘελα να μείνω, αλλά για κάποιο λόγο γίνονται όλα κι όλα για καλό. Εγώ στην ζωή μου είμαι ρομαντικός τύπος, ακολουθώ την καρδιά μου, αυτό μου έλεγε να κάνω κι ο συχγωρεμένος ο πατέρας μου.

Ο Μαρτίκας μάς είπε "κοπρίτες, επαγγελματίες παίκτες, ηθοποιούς ριάλιτι.

Μέσα στο παιχνίδι υπήρξε τοξικότητα, εγώ δεν μπήκα ούτε για το ριάλιτι ούτε για τίποτα, αλλά άλλαξε η συμπεριφορά μου. Η φράση "χέρι που σε ταίζει μην το δαγκώνεις" την είχα πει για τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος "πούλησε" τον Ηλία Γκότση. Θα πουλούσε τα πάντα για να νικήσει, το έδειξαν οι πράξεις του. Ήταν κοντά με τον Γκότση, δεν μπορώ να καταλάβω την αλλαγή στην συμπεριφορά του.

Δεν θα έκανα παρέα με πολλά άτομα από το παιχνίδι, είμαστε διαφορετικοί κόσμοι με τους περισσότερους. Έκανα την Εύη unfollow γιατί είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας, κάναμε αρκετή παρέα από το 2018. Μου ήρθε ένα μήνυμα όταν έφτασα στο αεροδρόμιο. Η Εύη ξέρει πολλά, κι ας μην το λέει και τους λόγους τους γνωρίζει η ίδια. Δεν μπορείς να προδίδεις τους φίλους σου ποτέ. Δε μπορείς να πουλήσεις την ψυχή σου για τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας.