Eurovision 2023: «Μας λυπεί το αποτέλεσμα! Ο Victor είναι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Κοζάκου μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό

«Στο εξωτερικό ήταν πολύ θετικοί για την ελληνική προσπάθεια με αποτέλεσμα να είχαμε ελπίδες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2023: «Μας λυπεί το αποτέλεσμα! Ο Victor είναι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Κοζάκου μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό

Στην εκπομπή Breakfast at star και τον Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη μίλησε η Μαρία Κοζάκου λίγο μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας και του Victor Vernicos από τον τελικό της Eurovision που θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο 12/5.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Κοζάκου μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision

«Μας λυπεί το αποτέλεσμα καθώς ελπίζαμε ότι θα έπαιρνε το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό ο Βίκτωρας. Στο εξωτερικό ήταν πολύ θετικοί για την ελληνική προσπάθεια με αποτέλεσμα να είχαμε ελπίδες πως δεν θα επιβεβαιώνονταν τα στοιχήματα, στα οποία δεν δίνω πολλή σημασία. Σε κάθε περίπτωση όμως ευχαριστούμε όσους εργάστηκαν για αυτήν την μεγάλη προσπάθεια. Εμείς είχαμε μία μινιμαλιστική, αφαιρετική προσέγγιση απέναντι στα πράγματα και δεν είναι μόνο θέμα ελληνικής αποστολής, είναι θέμα όλης της Ελλάδας χωρίς να αποτελεί εθνικό διακύβευμα φυσικά το θέμα της Eurovision.

Διαβάστε επίσης: Το απίστευτο ποσό που δαπανήθηκε για τη φετινή ελληνική αποστολή

Χαρήκαμε για την πρόκριση της Κύπρου, ο Andrew ήταν εξαιρετικός. Ο Victor είναι 16 χρονών και χρειάζεται να συνεχίσει να ζει το όνειρό του. Έχει κατανοήσει ότι αυτό που έχει ζήσει, δεν το ζούνε πολλοί 16χρονοι. Εγώ είμαι χαρούμενη με το τραγούδι που στείλαμε και λυπάμαι που δεν θα είναι στον τελικό. Δεν παρακολουθώ πολύ τα social από επιλογή. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τους εαυτούς μας για να μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, γενναιόδωροι και καταδεκτικοί με τους άλλους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κοζάκου.

Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στον μεγάλο τελικό της Eurovision

  1. Αυστρία
  2. Πορτογαλία
  3. Ελβετία
  4. Πολωνία
  5. Σερβία
  6. Γαλλία
  7. Κύπρος
  8. Ισπανία
  9. Σουηδία
  10. Αλβανία
  11. Ιταλία
  12. Εσθονία
  13. Φινλανδία
  14. Τσεχία
  15. Αυστραλία
  16. Βέλγιο
  17. Αρμενία
  18. Μολδαβία
  19. Ουκρανία
  20. Νορβηγία
  21. Γερμανία
  22. Λιθουανία
  23. Ισραήλ
  24. Σλοβενία
  25. Κροατία
  26. Ηνωμένο Βασίλειο