Πρωινό μας: «Δεν θα δει το παιδί της να παντρεύεται, δεν θα ακούσει ποτέ τη λέξη γιαγιά» - Συγκινήθηκαν Χρονοπούλου & Σκορδά

«Σε κάποιες από εμάς θα ήταν ευλογία να ακούσουμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: «Δεν θα δει το παιδί της να παντρεύεται, δεν θα ακούσει ποτέ τη λέξη γιαγιά» - Συγκινήθηκαν Χρονοπούλου & Σκορδά

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, παραχώρησε η Νένα Χρονοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για τον μοναχογιό της και την ζωή του, τον σύζυγό της, αλλά και την απόφαση της να προσπαθήσουν να καθιερώσουν την γιορτή της "μητέρας παιδιού με αναπηρία".

Όταν μίλησε μάλιστα, για τις μητέρας που τα παιδιά τους είναι ΑΜΕΑ, συγκινήθηκε έντονα, φέρνοντας και την συγκίνηση της παρουσιάστριας της εκπομπής, Φαίης Σκορδά.

Οι δηλώσεις της Νένας Χρονοπούλου και τα δάκρυα

«Δεν έχω πει ποτέ "γιατί σε εμένα" αλλά "ευτυχώς σε εμένα". Τα παιδιά μας δεν μπορούν να εισπράξουν το μπούλινγκ. Πρώτα το εισπράττουν οι γονείς των παιδιών. Όταν κοιτάζουν το παιδί σου με αηδία, δεν μπορείς να φανταστείς τι συναισθήματα γεμίζεις», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Από τη στιγμή που έγινα μητέρα ήθελα να μεγαλώσω εγώ το μωρό μου. Όταν ήταν στη θερμοκοιτίδα έλεγα πως δεν θα το χαρώ αλλά που να ήξερα ότι θα μείνει για πάντα μωρό».

Για το σύζυγό της, την συνάντηση τους και το γάμο τους (δείτε φωτογραφία με το μπλε νυφικό της): «Όταν γνωριστήκαμε με τον Τάσο είχαμε χάσει τους ανθρώπους μας και δεν γνωριστήκαμε για να γίνουμε ζευγάρι. Η ανάγκη μας να μιλήσουμε σε κάποιον που μας καταλαβαίνει δημιούργησε αυτή τη σύνδεση. Ο έρωτας μας ήταν πολύ μεγάλος και συνεχίζει να είναι. Ήμουν 42 ετών όταν παντρεύτηκα τον Τάσο μετά από ένα τραγικό γεγονός στη ζωή μου».

Για την απόφαση της να καθιερώσει την γιορτή μητέρας παιδιού με αναπηρία είπε και συγκινήθηκε: «Την Κυριακή στο Ναύπλιο θέλουμε να καθιερώσουμε την γιορτή της μητέρας παιδιού με αναπηρία. Θέλουμε να τιμήσουμε τη μητέρα που δεν θα δει το παιδί της να παντρεύεται, δεν θα δει το γιο της να πηγαίνει φαντάρος, δεν θα ακούσει ποτέ τη λέξη γιαγιά, πεθερά. Σε κάποιες από εμάς θα ήταν ευλογία να ακούσουμε».

Η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά

Μετά το τέλος της προβολής της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά είπε συγκινημένη: «Πόσο συγκινητική, πόσο αληθινή, τη θαυμάζω πολύ. Χαίρομαι που δίπλα της είναι αυτός ο άντρας που δεν είναι ο μπαμπάς του παιδιού, αλλά είναι μπαμπάς του που τη στηρίζει. Πόσο τυχερός είναι ο Χρήστος που έχει την Νένα για μαμά».