Eurovision 2023: «Τι λέει, πες μου; Καταλαβαίνεις;» - Καρέ καρέ η στιγμή που η Δρούτσα είδε το Vernicos στον ημιτελικό

«Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eurovision 2023: «Τι λέει, πες μου; Καταλαβαίνεις;» - Καρέ καρέ η στιγμή που η Δρούτσα είδε το Vernicos στον ημιτελικό

Ποικίλα είναι τα σχόλια, που έχουν ακουστεί μετά την εμφάνιση του Victor Vernicos στον Β΄ ημιτελικό της Eurovision 2023 με το νεαρό τραγουδιστή να μην καταφέρνει να περάσει στην επόμενη φάση, με το κομμάτι, που ο ίδιος έχει γράψει.

Μερικοί θεωρούν ότι το κομμάτι ήταν εκείνο, που δεν ήταν κατάλληλο για το διαγωνισμό, άλλοι τόνισαν, πως το ο Vernicos δεν ήταν σε μία ώριμη φάση και φυσικά υπήρξαν και τα άτομα, που υποστήριξαν την ελληνική συμμετοχή!

Σε κάθε περίπτωση, όσοι ασχολούνται με τη μουσική έχουν έναν λόγο παραπάνω με την Εύη Δρούτσα συγκεκριμένα να μιλάει την Παρασκευή 12/5 στο Super Κατερίνα πολύ αναλυτικά για την ελληνική συμμετοχή!

Δείτε επίσης: Πρωτοφανές περιστατικό: Φυγάδευσαν τον Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision 2023

Οι δηλώσεις της Εύης Δρούτσα για τον αποκλεισμό του Victor Vernicos στη Eurovision 2023

«Tι πράγμα είναι αυτό το μπούτι; Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου; Τι λέει, πες μου; Καταλαβαίνεις τι λέει; Πες μου να ξέρω, είμαι τόσο τρελή; Έχει μια τόση σιγουριά ότι βγαίνει και είναι καταπληκτικός αλλά είναι πάρα πολύ μικρός για να το αντιμετωπίσει αυτό.

Εμείς φταίμε βγάζουμε έναν με άγνοια. Γιατί; Τώρα όλα τα 16χρονα θα θέλουν να πάνε εκεί τα τραγούδια τους.

Είναι λάθος μας αυτό το πράγμα! Είναι λάθος μας! Είναι λάθος μας! Βρήκαμε τώρα επειδή τον λένε Βερνίκο...και τι με νοιάζει εμένα; Επειδή είναι από την οικογένεια Βερνίκου, πρέπει να βγει να τραγουδήσει χωρίς να ρωτήσει κάποιον; Τι να μου αρέσει; Το τραγούδι δεν έχει μελωδία. Ένα παιδί που χτυπιέται είναι, δεν άκουσα μελωδία!

Είναι κακό και για εκείνον. Είναι δίκαιο που δεν περάσαμε, γιατί να περάσουμε; Τι είχαμε να επιδείξουμε για να περάσουμε;», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Δρούτσα.

Η πρώτη ανάρτηση του Vernicos μετά τον αποκλεισμό του

Η 16χρονος λίγο μετά την ολοκλήρωση του Β ημιτελικού, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτό ήταν. Σας αγαπώ παιδιά. Αιώνια ευγνώμων για ότι θα έρθει. Είμαι μαζί σας και ξέρω ότι είσαι και εσείς μαζί μου σε όλη την διαδρομή. Σας αγαπάω πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Victor Vernicos Eurovision