Τάσος Τρύφωνος: Βγήκε στον αέρα της Super Κατερίνα και έλυσε την διαφωνία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Τώρα αγαπιόμαστε;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάσος Τρύφωνος: Βγήκε στον αέρα της Super Κατερίνα και έλυσε την διαφωνία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Μία έντονη διαφωνία είχε προκύψει ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Τάσο Τρύφωνος, με αφορμή τα όσα είχε πει ο δεύτερος για το 1991 και τη Eurovision, τότε που η Κύπρος του δεν είχε δώσει το 12αρι στην εμφάνιση της Σοφίας Βόσσου, αλλά το 10αρι.

«Δώστε προσοχή. Το 1991 ήμουν στην επιτροπή της Κύπρου που ψήφιζε για τη Eurovision. Λέγαμε θα ψηφίσουμε την Ελλάδα. Τελικά τους δώσαμε 10, γιατί ήταν τραγική η εμφάνιση. Δεν έφταιγαν η Βόσσου με τον Ανδρέα. Αρρώστησε τελευταία στιγμή ο σαξοφονίστας του RAI και έβαλαν έναν ηλικιωμένο που το κατέστρεψε. Αλλά βγήκε ο Μικρούτσικος πριν λίγες μέρες και μας έκραξε που δεν τους δώσαμε 12», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Τάσου Τρύφωνος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όμως, λίγες ώρες αργότερα, πήρε θέση από την εκπομπή «Super Κατερίνα», τονίζοντας ότι αγαπάει πολύ τον Τάσο Τρύφωνος και δεν μπορεί να του κρατήσει κακία, όμως αυτά που είπε ήταν "φθηνές δικαιολογίες" (δείτε εδώ όσα είπε).

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 12/5, οι δυο άνδρες «συναντήθηκαν» στον αέρα της εκπομπής του ALPHA και έλυσαν οτιδήποτε είχε προκύψει μεταξύ τους.

Η "συμφιλίωση" Μικρούτσικου - Τρύφωνος στον αέρα της Super Κατερίνα

«Ακόμα κι αν ήσουν εσύ υπεύθυνος γι αυτό το 10αρι, σ΄ αγαπώ τόσο πολύ που δεν υπήρχε περίπτωση ούτε κακία να κρατήσω, ούτε να σε βρίσω. Απλώς διαφώνησα έτσι όπως φορμαρίστηκε η απάντηση. Τώρα λες αυτά που είχα πει κι εγώ και χαίρομαι που συμφωνούμε και σε αυτό. Είστε τυχεροί που αποκλειστήκαμε και δεν θα εκτεθεί η Κύπρος στον τελικό, να δώσει το 12αρι στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.