Eurovision 2023: «Μόλις κατέβηκα από τη σκηνή όλοι ήταν...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό

«Είδαν ότι τα έδωσα όλα, πόσο το χάρηκα, πόσο καλή ήταν η εμφάνισή μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2023: «Μόλις κατέβηκα από τη σκηνή όλοι ήταν...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό

Τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” παραχώρησε ο Victor Vernicos μέσω skype το μεσημέρι της Παρασκευής 12/5, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον μεγάλο τελικό της Eurovision, που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου.

O 16χρονος τραγουδιστής δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο, ωστόσο στις δηλώσεις που έκανε είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που παρουσίασε επί σκηνής και ευγνώμων για όσα έζησε στο μαγικό αυτό ταξίδι -δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση που έκανε.

Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision

«Νομίζω ότι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μίλησα μετά την εμφάνισή μου ήταν ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο σκηνοθέτης μας. Μόλις κατέβηκα από τη σκηνή όλοι ήταν χαρούμενοι, όσοι ήταν στα backstage, όλοι του BBC και όλοι, είδαν ότι τα έδωσα όλα, πόσο το χάρηκα, πόσο καλή ήταν η εμφάνισή μου. Ο πατέρας μου με στηρίζει πάρα πολύ, ήταν συνέχεια δίπλα μου.

Σίγουρα θα έρθουν πολλά τραγούδια. Συνεχίζω την πορεία μου στη μουσική, τα δίνω όλα όπως τα έδωσα και πάνω στη σκηνή της Eurovision. Mου αρέσει να μαθαίνω, να βάζω στόχους που δε θα είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πετύχω γιατί έτσι μπορώ να μάθω και να εξελιχθώ. Αυτό κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Βάζω δύσκολα στον εαυτό μου αλλά νομίζω αυτό είναι και το point της ζωής για να εξελισσόμαστε. Δε θέλω να πάρω τίποτα, θέλω να μάθω για να μπορώ να δώσω. Η συμμετοχή μου στη Eurovision μου έμαθε πόσο όμορφος είναι ο κόσμος. Μου άρεσε πάρα πολύ η εμπειρία, η συνεργασία μου με όλους. Ήταν πάρα πολύ όμορφα όλα. Οι αδερφές και τα ξαδέρφια μου και όλη η οικογένεια μου αλλά και όλοι της ΕΡΤ με στήριξαν πάρα πολύ, μέχρι κι από το BBC» πρόσθεσε ο Victor Vernicos, δείχνοντας πως ο αποκλεισμός του δεν τον επηρέασε ψυχολογικά και είναι έτοιμος για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα στον χώρο της μουσικής.