«Του έχω εμπιστοσύνη, ξέρει αυτός!» - Νεότερα για το Γιώργο Μαρίνο μετά την τεράστια μάχη για τον εντοπισμό του

Από πολύ φιλικό του πρόσωπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Του έχω εμπιστοσύνη, ξέρει αυτός!» - Νεότερα για το Γιώργο Μαρίνο μετά την τεράστια μάχη για τον εντοπισμό του

Την Πέμπτη 11/5 η Πωλίνα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' με την τραγουδίστρια να ανοίγει την καρδιά της σε μία εξομολόγηση τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για την καριέρα άλλων γνωστών προσώπων.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας χωρίς όμως να αποκαλύπτει και στα πιο κοντινά του πρόσωπα, το που έχει πάει (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τη βίλα του στο Νέο Βουτζά).

Η Πωλίνα, η οποία είχε πολύ στενή σχέση μαζί του αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στον Μαρίνο περιγράφοντας όλη την διαδρομή της φιλίας τους φτάνοντας μέχρι και την ημέρα, που χάθηκαν οι μεταξύ τους επαφές!

Οι δηλώσεις της Πωλίνας για την κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου

«Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ένας ατρόμητος άνθρωπος με πάρα πολλές ευαισθησίες, ανασφάλειες και μια ψυχολογία ενός πολύ μικρού παιδιού, που ήθελε τα χάδια του, ήθελε θαλπωρή, ήθελε φίλους αληθινούς γιατί ο Γιώργος είχε γύρω του μια αυλή τεράστια, όπως έχουν όλοι για διαστήματα.

Είχε όμως την διορατικότητα και το ένστικτο να καταλαβαίνει ποιοι είναι οι πραγματικοί του φίλοι και ποιοι άνθρωποι τον αγαπάνε στα αλήθεια. Αυτό τον προστάτευε πάντα. Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η καριέρα μου όλη! Αυτός μου έδειξε τα πάντα και ήμουν πάρα πολύ τυχερή!

Μετά τη συνεργασία μας κρατήσαμε επικοινωνία για πολλά χρόνια μέχρι, που κάποια στιγμή χαθήκαμε, δηλαδή σεβάστηκα εγώ κάποια πράγματα. Όποτε εμφανίστηκε ήμασταν εκεί. Δεν μου κάνει όμως καμία εντύπωση. Ο Γιώργος είναι αξιοπρεπής, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι επιλογή του και δεν μπορώ να ξέρω και λεπτομέρειες. Όταν δεν ξέρεις και λεπτομέρειες δεν μπορείς να μιλήσεις, βγαίνουν και λένε σενάρια...πως πήρε αυτή και τον πήρε αυτή! Άσε ρε κοπελιά, τώρα...τρελαίνομαι αλλά δεν μιλάω γιατί δεν ξέρω».

Μάθαινα κάποια στιγμή νέα από τον Σταμάτη Κραουνάκη, που ένα χρονικό διάστημα επικοινωνούσαν, αλλά μετά μετά κανένας από τους πολύ κολλητούς δεν ήξερε και δεν είχε επαφή. Όχι δεν ανησυχώ όμως, του έχω εμπιστοσύνη, ξέρει αυτός», είπε η Πωλίνα.

Η παλιότερη εξομολόγηση της Πωλίνας για τον Γιώργο Μαρίνο

Η Πωλίνα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά. Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Μαρίνο, τονίζοντας πως έψαξε όπως όλοι να τον βγει, όμως κατάλαβε πως είχε ήδη κάνει την επιλογή του.

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος για την καριέρα σας;

Ο σημαντικός αυτός άνθρωπος ήρθε αργότερα, το 1981 αφού είχα κάνει ήδη πολλές δουλειές και είχα δουλέψει σε μεγάλες πίστες. Ο Μαρίνος με είδε και μου πρότεινε να με πάρει. Ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες ευκαιρίες της ζωής μου και ένα από τα μεγαλύτερα παράσημα. Τότε ο Γιώργος ήταν στο φόρτε του και θυμάμαι ότι από το πρόγραμμά μας πέρασε όλη η αφρόκρεμα της Αθήνας. Είχα μάλλον και άγνοια κινδύνου, δεν καταλάβαινα και πολλά αλλά ο Μαρίνος με ξεδίπλωσε.

Πωλίνα

Τον αναζητήσατε τώρα που είχε περάσει και μία δύσκολη περίοδο με την υγεία του;

Τον αναζήτησα όπως όλοι. Κατάλαβα όμως ότι επειδή δεν έζησε τη ζωή που ήθελε ο ίδιος, έκανε την επιλογή του τώρα. Είναι νομίζω σαν να σου λέει δεν θέλω. Δεν θέλω να θυμηθώ τίποτα από τα παλιά και από αυτά όλα που έζησε. Πρέπει η επιλογή του να γίνει σεβαστή.