Σε ροζ αποχρώσεις γεμάτο με μπαλόνια - Βγαλμένο από παραμύθι το δωμάτιο της κόρης της Μαλέσκου

Βίντεο από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μανούλα και επίσημα είναι η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες την κόρη της, το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά (δείτε εδώ

Η ξανθιά παρουσιάστρια ζει πραγματικά το θαύμα της ζωής και ο ενθουσιασμός της αποτυπώνεται από τόσο από τις πρώτες της δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο, αλλά και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

Μάλιστα την Παρασκευή 12/5 η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ένα insta story μέσα, από το οποίο μοιράζεται με τους φίλους της μερικές εικόνες και βίντεο από το παιδικό δωμάτιο, το οποίο είναι γεμάτο στο χρώμα, με μπαλόνια και βρεφικά αντικείμενα.

Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Ιωάννας Μαλέσκου

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαλέσκου μετά την γέννα

«Είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη. Δεν το πιστεύω ότι θα είχα αυτό το πλασματάκι στην κοιλιά μου και τελικά είναι στην αγκαλιά μας», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια φανερά χαρούμενη.

«Αν συγκινήθηκα με την γέννηση της κόρης μου; Μου έρχεται να κλάψω ξανά. Η κόρη μου είναι το αυτοκολλητάκι μου. Αλλάζουν οι ρυθμού», ανέφερε στη συνέχεια και είπε «Είμαι ανυπόμονη και ζορισμένη».

Σχετικά με τον σύζυγό της: «Ήταν μέσα στον τοκετό. Η κόρη μου είναι ίδια ο μπαμπάς της. Τελικά αυτό που λένε ισχύει».

Μάλιστα, δεν δίστασε να εκφράσει την δυσαρέσκεια της για μια ερώτηση «Είναι τρομερά πιεστικό για μια έγκυο να την ρωτάς πότε θα γεννήσει. Σκέφτεται πότε θα γεννήσει, αν θα πάνε όλα καλά».

Θα κάνει δεύτερο παιδάκι; Πως θα ονομάσει την κορούλα της; «Είχα πει ότι θα αποφασίσω το όνομα της κόρης μου μόλις την δώ. Δε μπορώ να σας πω. Τώρα δεν θα σου πω αν θα κάνω δεύτερο παιδί γιατί είναι πολύ φρέσκο αλλά θέλω».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην απόφαση της να απέχει από την τηλεόραση: «Είπα να απέχω από την τηλεόραση λόγω της εγκυμοσύνης. Δεν θα ρίσκαρα για κανένα λόγο να μπω σε αυτό το σκαμπανέβασμα της ψυχολογίας. Θέλω όμως να μπει στη ζωή μου».