Μαρίνα Βερνίκου: «Μίλησα με τη μητέρα του και μου είπαν...» - Η ψυχολογία του Victor Vernicos μετά τη φυγάδευση και τον αποκλεισμό του

«Επειδή έχει κάποιο επώνυμο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρίνα Βερνίκου: «Μίλησα με τη μητέρα του και μου είπαν...» - Η ψυχολογία του Victor Vernicos μετά τη φυγάδευση και τον αποκλεισμό του

Μετά το αποκλεισμό του Victor Vernicos από τον τελικό της Eurovision 2023 πολλοί έσπευσαν να κάνουν αναφορές για τη συγγενική σχέση του τραγουδιστή με τη Μαρίνα Βερνίκου, η οποία είναι ξαδέρφη της μητέρας του.

Πιο αναλυτικά, λόγω της δύναμης της συγκεκριμένης οικογένειας λέγεται, ότι το παιδί μπορεί να είχε καλύτερη μεταχείριση ή τέλος πάντων να βοηθήθηκε για να μπει στο διαγωνισμό μουσικής, με την ίδια της Βερνίκου να απαντάει (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της θείας του, Μαρίνας Βερνίκου).

Στη συνέχεια της Παρασκευής 12/5 η φωτογράφος μίλησε και στο T-live παραχωρώντας νέες δηλώσεις για όσα λέγονται τελευταία για τον ανιψιό και την οικογένεια τους σχετικά με τη Eurovision και τη συμμετοχή του.

Οι νέες δηλώσεις της Μαρίνας Βερνίκου για τον αποκλεισμό του Victor Vernicos

«Πήγε για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ήταν πολύ υπερήφανος που θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Και η μαμά του και όλοι εμείς είμαστε υπερήφανοι και θεωρούμε ότι τίποτα δεν μαγειρεύτηκε. Από την άλλη, πώς να μαγειρευτεί κάτι τέτοιο; Φαντάζομαι και εγώ, που δεν παρακολουθώ, δεν παίρνεις κάποιον να εκπροσωπήσει τη χώρα σου, επειδή έχει κάποιο επώνυμο ή επειδή σου έδωσε λεφτά, το θεωρώ ότι είναι κάπως άδικη κατηγορία, πως να τον κατηγορήσεις;

Μίλησα στη μητέρα του, μου είπε ότι είναι καλά ψυχολογικά, δεν έχουν φτάσει στα αφτιά του, όλα αυτά τα σχόλια που κυκλοφορούν εδώ. Δεν έχει και ο Victor σχέση με τα social media, οπότε είναι κάπως προστατευμένος από όλο αυτό, όταν γυρίσει θα ενημερωθεί για την κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Βερνίκου

Προβληματισμός με την αποκάλυψη της Στεφανίδου για τον Victor Vernicos

Η Τατιάνα Στεφανίδου με τη σειρά της έκανε το σχόλιο της στο T-live την Παρασκευή 12/5 απαντώντας σε όσους θεωρούν, πως ο Victor μπήκε με μέσο στο διαγωνισμό μουσικής.

«Υπάρχει έτσι στα ελληνικά μέσα από το πρωί και στο διαδίκτυο μια οσμή σκανδάλου, στον τρόπο επιλογής του τραγουδιού, μια επίκριση για το κόστος. Αποφασίσαμε να κάνουμε την έρευνά μας για το πως επελέγη αυτό το τραγούδι!

Να το πούμε ανοιχτά, υπάρχουν υπαινιγμοί, σπόντες, μπηχτές ότι έπεσε μέσο. Αυτό καταλαβαίνω εγώ παρακολουθώντας και ακούγοντας από το πρωί, διαβάζω και στο διαδίκτυο, ότι έπεσε μέσο και γιατί έπεσε μέσο. Προ το που το πάνε; Στο επίθετο συνδυάστε το «Βερνίκος λέγεται» και διάφορα άλλα!

Δεν ασχολούμαστε καθόλου με την Eurovision πια , κανείς. Δεν έχει ενδιαφέρον. Προφανώς λοιπόν μέσα στην εβδομάδα άρχισαν φωνές που έλεγαν παιδιά, θα πατώσει το τραγούδι, γιατί πήραν χαμπάρι τι γίνεται και τώρα.

Το παιδάκι αυτό έκανε μια καταπληκτική προσπάθεια και μπράβο του. Ένα παιδάκι μόλις 16 χρονών, αγοράκι, το οποίο έβαλε τα δυνατά του για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και πρέπει όλοι να προστατεύσουμε το παιδί, τον καλλιτέχνη, την ανηλικότητα του και να στραφούμε και να ερευνήσουμε αν υπάρχει και κάτι να ερευνήσουμε, γιατί μπορεί να μην υπάρχει και τίποτα από πίσω, την επιλογή, πως έγινε η επιλογή. Το παιδί ήταν εκπληκτικό σε αυτό, που έκανε!», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.