«Το κρατάω τόση ώρα αλλά...» - Άκρως ειρωνική η Ντέπυ Γκολεμά με την κίνηση του Λιάγκα και του Πρωινού

«Επιφυλάσσομαι για τις...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το κρατάω τόση ώρα αλλά...» - Άκρως ειρωνική η Ντέπυ Γκολεμά με την κίνηση του Λιάγκα και του Πρωινού

Την Παρασκευή 12/5 η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στο Πρωινό με την ιδιότητα της τηλεκριτικού και σχολίασε την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open αλλά και την πορεία του στο σταθμό (δείτε εδώ τον αντικαταστάτη του).

Πριν όμως η ίδια ξεκινήσει να παραθέτει τις απόψεις για το παραπάνω θέμα φάνηκε φανερά ενοχλημένη με την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα, αφού περίμενε πολύ από την προγραμματισμένη ώρα μέχρι να βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 και έτσι έκανε ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο.

Ο παρουσιαστής έκανε, ότι δεν κατάλαβε με σκοπό να ελαφρύνει το κλίμα! Σε κάθε περίπτωση όμως, της την ''φύλαγε'' για το τέλος, απαντώντας της με μια δόση χιούμορ και ειρωνείας.

Τα ειρωνικά σχόλια ανάμεσα σε Ντέπυ Γκολεμά και Γιώργο Λιάγκα

«Γιώργο, μου επιτρέπεις να κάνω μια παρένθεση πριν μιλήσουμε για το OPEN, έχω ένα πιατάκι στα χέρια μου, δεν ξέρω αν το βλέπετε, με λίγες σαρδελίτσες, μιας και περιμένω πολύ ώρα. Θα μπορέσεις να μου βάλεις; Το κρατάω τόση ώρα αλλά δεν φιλοτιμήθηκε κανείς να βάλει λίγες σαρδέλες, πρώτο αυτό», είπε αρχικά η Ντέπτυ Γκολεμά.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διπλή εμφάνισή σου σήμερα και επιφυλάσσομαι για τις σαρδέλες», της απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας στο κλείσιμο!

Η αποκάλυψη της Γκολεμά για τη αποχώρηση του Λάτσιου από το Open

«Στο θέμα του Λάτσιου...Εγώ νομίζω ότι ο Γιάννης θα μπούχτισε από τις ακολουθίες, που θα υπάρχουν σε αυτό το κανάλι. Επιπλέον δεν έκανε και πάρα πολύ καλές επιλογές! Ο Έρωτα φυγάς και η Μπέτυ πάνε πάρα πολύ καλά, αλλά 2-3 κόκκοι δεν φέρνουν την άνοιξη σε ένα κανάλι.

Υπήρχαν και εκπομπές, που πήγαν χάλια και τελείωσαν και άδοξα, και μεταγραφές από την ΕΡΤ - μεγάλο λάθος και αυτό! Το θέμα είναι ότι νομίζω, πως ο Γιάννης άλλα του έταξαν, άλλα είδε στη διαδρομή και κάποια στιγμή είπε και αυτός μπάστα, φτάνει να δω και εγώ τι θα κάνω», είπε η Ντέπυ Γκολεμά.