Νικολέττα Ράλλη: «Λίγο μετά τον θηλασμό, έπαθα παράλυση φωνητικών χορδών με γνωμάτευση ότι...»

«Ψυχολογικά, με επηρέασε πολύ ο ερχομός του παιδιού. Με μαύρισε πάρα πολύ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: «Λίγο μετά τον θηλασμό, έπαθα παράλυση φωνητικών χορδών με γνωμάτευση ότι...»

Η Νικολέττα Ράλλη παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού για το κανάλι της στο Youtube. Οι δυο γυναίκες, μίλησαν για την μητρότητα και τις δυσκολίες της, αφού δεν είναι πάντα όλα όμορφα μετά τον ερχομό ενός παιδιού.

Η παρουσιάστρια έκανε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση σχετικά με την ψυχολογία της μετά την γέννα και πως μέσα από πολλές δυσκολίες - καθώς γέννησε σε περίοδο covid - κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση.

Βέβαια, σήμερα η κορούλα της έχει μεγαλώσει πολύ και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει από βόλτες τους και όχι μόνο είναι πολύ τρυφερές - δείτε την μικρούλα της εδώ μέσα στο παιδικό δωμάτιο.

Οι αποκαλύψεις της Νικολέττας Ράλλη για τις δυσκολίες της μητρότητας

«Ψυχολογικά, με επηρέασε πολύ ο ερχομός του παιδιού. Με μαύρισε. Μετά τους έξι μήνες ξεκίνησα τα χάπια. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου ψυχίατρο και του είπα "Κοίταξε να δεις, διακρίνω ένα μοτίβο, ότι κάθε μετά στις 3:30 μου έκανε μια μαυρίλα". Δεν ξέρω αν είχα πρόβλημα ή αν είχα πανικοβληθεί.

Μου απάντησε πως ήταν φυσιολογικό όλο αυτό, με την μητρότητα, τον εγκλεισμό γιατί ήμουν και σε ένα μαιευτήριο που θύμιζε ΚΑΤ. Ήταν σκοτεινό, χωρίς φωνές, λουλούδια. Την περίοδο που γέννησα, απαγορευόταν τα πάντα, οι επισκέψεις, μόνο ο Μιχάλης ήταν εκεί, η μαμά μου δεν ήρθε ποτέ. Λουλούδια δεν μου στείλανε. Δεν ξέρω αν μετά από 6 μήνες το πρόβλημα μου το έσβησαν τα χάπια ή αν το ξέχασα, επειδή δεν είχα χρόνο να το σκέφτομαι», εξομολογήθηκε η Νικολέττα Ράλλη.

Το πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα που πέρασε με τις φωνητικές της χορδές και η διάγνωση του γιατρού έλεγε πως δεν θα ξαναμιλήσει.

«Λίγο μετά τον θηλασμο έπαθα παράλυση φωνητικών χορδών με γνωμάτευση ότι μάλλον δεν θα ξαναμιλήσω. Μάλλον από την επισκληρίδιο. Βρήκα μία ειδικό φωνοθεραπεύτρια, μου είπε να κάνω στο σπίτι κάποιες ασκήσεις και σιγά σιγά επανήλθε κανονικά το θέμα», αποκάλυψε.