«Στα 43 μου δεν ξέρω αν είναι αργά...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

«Είναι και θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στα 43 μου δεν ξέρω αν είναι αργά...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

Συνέντευξη στο δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη για την εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα δεν γίνεται, παραχώρησε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια μίλησε για το νέο βήμα στα επαγγελματικά της, αφού για πρώτη χρονιά φέτος την βλέπουμε στον ΣΚΑΙ.

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί. Αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, λέγοντας πως δεν έχει ξεκινήσει ακόμη συζητήσεις με το κανάλι, στο τι σημαίνει επιτυχία, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή.

Η Φαίη Σκορδά για τα επαγγελματικά της

«Πιο δύσκολο ήταν το διάστημα του προηγούμενου καλοκαιριού. Δηλαδή όταν τελείωνε η προηγούμενη σεζόν και όλο το καλοκαίρι γιατί είχα αυτή την αγωνία γιατί έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις. Μέσα στη χρονιά κατάλαβα ότι έκανα το σωστό και πήρα την σωστή απόφαση. Για το τι γεύση που μου άφησε η φετινή τηλεοπτική σεζόν βάζω μια άνω τελεία», αποκάλυψε για την απόφαση της να μετακομίσει από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ.

Σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον (για το οποίο μίλησε και η συνεργάτιδα της Έλενα Χριστοπούλου), είπε: «Είναι πολλά που σκέφτομαι. Την επόμενη εβδομάδα για να είμαι ειλικρινής θα ξεκινήσω τις κουβέντες. Πραγματικά δεν μου έχει γίνει ποτέ μια κουβέντα αλλαγής ώρας με τους Αταίριαστους. Εγώ αισθάνομαι όλα μου τα χρόνια ότι είμαι εργαζόμενη και πάντα ακούω τι μου προτείνει το κανάλι και το συζητάμε. Όταν κάτι δεν μου άρεσε, έφευγα. Σαφώς και πρέπει να γίνουν αλλαγές και ίσως με πιο καθαρό μυαλό. Η δική μου ψυχή στον τρόπο παρουσίασης είναι 99,9% πιο κοντά στην ψυχαγωγία. Βέβαια δεν σε αφήνει και η επικαιρότητα. Είναι ένα θέμα που είναι υπό συζήτηση και, επειδή είναι και ένα καθημερινό πρόγραμμα, σαφώς κάποια πράγματα αλλάζουν».

«Σαφώς και κάνουμε ενημέρωση αλλά το κάνουμε τόσο όσο. Δεν γίνεται αυτό το άνοιγμα και που λέμε τραβάμε από τα μαλλιά ένα θέμα γιατί πουλάει και γιατί όλοι ασχολούνται με αυτό. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης, εμείς επιλέγουμε αυτόν. Το να αλλάξω ώρα, όχι, δεν περνάει από το μυαλό μου. Κάποια στιγμή μετά το Voice, ότι θα ήθελα να περάσω στη βραδινή ζώνη, ναι το σκέφτομαι πάρα πολύ έντονα», είπε στη συνέχεια.

Η προσωπική της ζωή

«Επιτυχία είναι η διάρκεια, η αλήθεια, οι αληθινές σχέσεις. Επιτυχία είναι στο διάλειμμα να έχετε κοινό στόχο. Να είναι το ίδιο πίσω από την κάμερα αλλά και στον αέρα».

Δεν δίστασε επίσης, αναφερθεί στην προσωπική της ζωή, λίγες μέρες μετά τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες όπου τα "έσπασε" σε νυχτερινό κέντρο χορεύοντας με καλή παρέα: «Προτεραιότητα για εμένα είναι τα παιδιά μου και κάτω το πιο προσωπικό. Δεν έχω ασχοληθεί και το έχω παραμελήσει. Στα 43 μου δεν ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά. Είναι και θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων»