Eurovision 2023: Δεν το έδειξαν οι κάμερες - Μεγάλο φαβορί έπεσε κάτω μπροστά σε όλους την ώρα που της έσκιζαν το παντελόνι

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Eurovision 2023: Δεν το έδειξαν οι κάμερες - Μεγάλο φαβορί έπεσε κάτω μπροστά σε όλους την ώρα που της έσκιζαν το παντελόνι

Λίγες ώρες έχουν μείνει ακόμα μέχρι την έναρξη του μεγάλου τελικού της Eurovision 2023. Και όσο οι διαγωνιζόμενοι προετοιμάζονται για να τα δώσουν όλα πάνω στη σκηνή και να κλέψουν τις εντυπώσεις (δείτε εδώ με ποια σειρά θα εμφανιστούν), διέρρευσε ένα βίντεο από τον πρώτο ημιτελικό στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα πως μία από τις διαγωνιζόμενες έπεσε μπροστά σε όλους, κάτι που δεν έδειξαν οι κάμερες. Βέβαια, η ίδια το διαχειρίστηκε με απόλυτο επαγγελματισμό.

Ο λόγος για την Noa Kirel, την εκπρόσωπο του Ισραήλ. Λίγο πριν ξεκινήσει το απολαυστικό της solo χορευτικό, οι υπόλοιποι χορευτές έπρεπε να της σκίσουν το παντελόνι για να μείνει με το κορμάκι, όμως αυτό σκάλωσε και την ώρα που εκείνοι το τραβούσαν, η νεαρή έπεσε κάτω. Παρόλα αυτά, συνέχισε σαν να μη συνέβη τίποτα και όλοι άρχισαν να την χειροκροτούν πιο δυνατά.

Διαβάστε επίσης: Ευχάριστα νέα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό - Έγινε γνωστό πώς...

Η στιγμή που η εκπρόσωπος του Ισραήλ έπεσε στη σκηνή της Eurovision 2023

Το μεγάλο φαβορί του τελικού και η θέση της Κύπρου

Μπορεί η Ελλάδα να αποκλείστηκε στον Β ημιτελικό με τον 16χρονο Victor Vernicos, ωστόσο, η Κύπρος με τον Andrew Lamprou θα δώσει "μάχη" για τη νίκη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα στοιχηματικές, στις πρώτες θέσεις βρίσκονται Φινλανδία, Ουκρανία, Ισραήλ, Νορβηγία και Ισπανία, ενώ η Κύπρος στην 20η. Πολλά όμως μπορούν να αλλάξουν μέχρι το βράδυ.

Δείτε επίσης: Μόνος του ο Vernicos την ώρα του αποκλεισμού του - Τον αγκάλιαζαν μόνο από τις άλλες ομάδες και όχι η ελληνική (Βίντεο)

Φαβορί όμως για την νίκη - και βρίσκεται μάλιστα στην πρώτη θέση των στοιχηματικών - είναι η Σουηδία με την Loreen η οποία συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην Eurovision. Το 2012 πήρε τη νίκη με το Euphoria και φέτος την διεκδικεί ξανά με το Tattoο.

Η Loreen λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα δεν γίνεται και μίλησε για την εμπειρία της στο μουσικό διαγωνισμό και αν είναι ικανοποιημένη με την επίδοση της και την στήριξη του κοινού.

«Αυτό που με ικανοποιεί γιατί μπορώ να το δω και να το νιώσω είναι όταν μπορώ να επικοινωνήσω με τον κόσμο, να συνδεθώ μαζί του», ανέφερε αρχικά και συνέχισε «Είμαι άνθρωπος που πηγαίνει όπου υπάρχει θετική ενέργεια. Όπου και αν είπα ότι μπορεί να επιστρέψω υπήρχε ένα θετικό συναίσθημα».

Σε ερώτηση για την Έλενα Παπαρίζου και το τραγούδι My number on, η Loreen αποκάλυψε πως έχει συναντήσει την τραγουδίστρια στην Σουηδία πριν πολλά χρόνια.

«Έχουμε γνωριστεί, νομίζω ήταν στη Σουηδία αλλά ήταν πριν από πολλά χρόνια. Θυμάμαι ότι ήταν μία πολύ ακέραιη και δυναμική γυναίκα και μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι», εξομολογήθηκε.