"Χτυπιέται" στο γυμναστήριο δίπλα στον Πολυχρονιάδη - Το βίντεο της Δέσποινας Βανδή με τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαΐδη

Πεθερά και γαμπρός τα "σπάνε"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι τρελά ερωτευμένη με τον personal trainer και επαγγελματία βολεϊμπολίστα, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου σπουδάζει, φροντίζει να περνά το περισσότερο χρόνο της μαζί του.

Όσο εκείνη λείπει όμως έχει το κεφάλι της ήσυχο, καθώς η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, περνά πολύ χρόνο στο γυμναστήριο του νεαρού άνδρα, καθώς είναι και ο δικός της προσωπικός γυμναστής. Πολλές φορές, μάλιστα, δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες τους από τις ασκήσεις που την βάζει να κάνει και το Σάββατο 13/5 δημοσίευσε άλλο ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik tok με τον ίδιο, δείχνοντας κουρασμένη μετά το πρόγραμμα που της επέβαλε να κάνει, με εκείνον να επιμένει πως έχουν κι άλλα να κάνουν (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα για την σχέση του με την 19χρονη).

Το βίντεο της Δέσποινας Βανδή με τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαΐδη, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, στο γυμναστήριο

Το σίγουρο είναι πως το διασκεδάζουν και τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους!

@desp1navandiofficial

Ποτε!!!😂

♬ πρωτότυπος ήχος - Despina Vandi Official

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της της τραγουδίστριας με την κόρη της, τον σύντροφο αυτής και τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Μαμά και κόρη εδώ και μήνες διανύουν την πιο όμορφη και δημιουργική περίοδο της ζωής τους και... σίγουρα δεν το κρύβουν! Η Δέσποινα Βανδή έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη ενώ η 19χρονη Μελίνα Νικολαΐδη έχει βρει τον... δάσκαλό της στα μάτια του 34χρονου Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη!

Από τότε που έγινε γνωστή η σχέση των δυο νεαρών έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε παπαρατσικές φωτογραφίες τους από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, σε πολύ τρυφερές, μάλιστα, στιγμές τους (δείτε τους εδώ να φιλιούνται κάτω από την πίστα, μπροστά σε όλους). Η μητέρα της Μελίνας διατηρεί άριστες σχέσεις με τον νεαρό personal trainer και μάλιστα επισκέπτεται συχνά το γυμναστήριό του για να κάνει την καθημερινή της προπόνηση! Πρώτη Μαΐου, λοιπόν, τα δυο ζευγάρια, με πολλούς ακόμη φίλους αποφάσισαν να περάσουν την μέρα μαζί!

Κοντά στα 15 άτομα έψησαν, χόρεψαν και διασκέδασαν όλοι μαζί! Η Δέσποινα Βανδή, μάλιστα, που της αρέσει να μοιράζεται πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της... παρέας και για πρώτη φορά την είδαμε να ποζάρει μαζί με τον σύντροφό της, την κόρη της, και τον σύντροφο αυτής!

«Καλό μήνα παιδιά!!! Αγάπη!», έγραφε χαρακτηριστικά η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία ενώ η Δέσποινα Βανδή πόζαρε χαμογελαστή στην αγκαλιά του Βασίλη με ένα μίνι μπλε φόρεμα και λίγο πιο πέρα ήταν και η Μελίνα με τον Αλέξανδρο!

Ο Αλέξανδρος έκανε και το repost του στα story του...

Η πρώτη κοινή φωτογραφία και των τεσσάρων μαζί: Η Δέσποινα Βανδή στην αγκαλιά του Μπισμπίκη και η κόρη της Μελίνα στην αγκαλιά του Αλέξανδρου

Φαίνονται τόσο χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι! Πάντα τέτοια!