Με φουσκωμένη κοιλίτσα αγκαλιά με τον Βύρωνα Βασιλειάδη - Η τρυφερή ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

Ξύπνησαν όμορφες αναμνήσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Εριέττα Κούρκουλου
Instagram / Εριέττα Κούρκουλου

Αύριο, Κυριακή 14/5 είναι η γιορτή της μητέρας και ήδη από σήμερα, Σάββατο 13/5 έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται τρυφερές φωτογραφίες και αφιερώσεις από μαμάδες για τα παιδιά τους και την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, ή από τα παιδιά για τις αγαπημένες τους μαμάδες.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από την περίοδο της κύησης, δίπλα στον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, φορώντας ένα τζιν, το εσώρουχό της και από πάνω ένα λευκό πουκάμισο, με τον καλό της να είναι ντυμένος ασορτί (δείτε εδώ την σπάνια εξομολόγησή της για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της).

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου από την περίοδο της κύησης του γιου της

Με αφορμή την ιδιαίτερη ημέρα που έρχεται, ξύπνησαν όμορφες αναμνήσεις στο μυαλό της και δεν μπόρεσε να μη τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαβάστε επίσης: Δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ - Ανησυχία για την Εριέττα Κούρκουλου και το γιο της

Εριέττα Κούρκουλου έγκυος

Πως είχε ανακοινώσει στον σύζυγό της ότι θα γίνει μπαμπάς

Την Τρίτη 14/2, ήταν η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και των ερωτευμένων. Πολλοί διάσημοι είχαν δημοσιεύσει τις τρυφερές τους φωτογραφίες με τους συντρόφους τους (δείτε εδώ την ανάρτηση του Μπισμπίκη για την Βανδή) και τα social media έχουν γεμίσει αφιερώσεις και σε αυτούς ανήκει και η Εριέττα Κούρκουλου.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του συζύγου της και μία που είναι οι δυο τους αγκαλιασμένοι και αποκάλυψε μία ιστορία για το δώρο που ήθελε να του κάνει την ίδια ημέρα, αλλά το 2020 και γιατί δεν του το έδωσε ποτέ (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τον γάμο τους).

«Αυτό το φορμάκι το αγόρασα για να το δώσω στον Βύρων την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2020. Σπούδαζα στην Αμερική τότε και είχα σχεδόν δύο εβδομάδες καθυστέρηση. Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ερχόταν το μωρό μας. Έκανα λάθος.

Το χάρτινο κουτάκι κρύφτηκε σε μια ντουλάπα στο διαμέρισμα όπου έμενα τότε και το άφησα εκεί όταν επέστρεψα στην Ελλάδα εσπευσμένα λόγω covid. Όταν μου έστειλαν τα πράγματά μου μήνες μετά, ήταν το πρώτο που αναζήτησα, αλλά μάταια. Ο χρόνος πέρασε, παντρευτήκαμε, μπήκαμε στο καινούριο μας σπίτι πακετάροντας και ξεπακετάροντας τα πάντα, αλλά το κουτάκι πουθενά.

Τέλη Ιουνίου του 2021 έρχεται η Νόρμα – η γυναίκα που με μεγάλωσε, με δάκρυα στα μάτια κρατώντας το κουτάκι στα χέρια της. “Το μωρό μας έρχεται” είπε. Δύο εβδομάδες μετά βγήκε θετική η χοριακή μου και του το ανακοίνωσα δίνοντάς του επιτέλους το κουτάκι.

Τρία χρόνια μετά την αγορά του, έχω τα δυο αγόρια μου αγκαλιά και έχουμε την υγεία μας. Αυτό είναι αρκετό για να γιορτάσω σήμερα, αύριο και κάθε άλλη ημέρα που θα έρθει», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Εριέττα Κούρκουλου σύζυγος

Εριέττα Κούρκουλου Άγιος Βαλεντίνος