Eurovision: Η πρώτη ανάρτηση του Andrew Lambrou μετά τον τελικό

Τα πρώτα του λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision: Η πρώτη ανάρτηση του Andrew Lambrou μετά τον τελικό

Την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Andrew Labrou μετά τον τελικό της Eurovision. Μπορεί να μην μπήκε ούτε καν στην τελική δεκάδα, ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει ευγνώμων για το όμορφο ταξίδι που έζησε.

Βέβαια, να σημειωθεί πως πολλοί αναφέρουν ότι αν η ελληνική επιτροπή του έδινε 12 αντί για 4 στην βαθμολογία, θα είχε καταφέρει να μπει στους 10 καλύτερους. Στο twitter μάλιστα επικράτησε χαμός - δείτε εδώ τι γράφτηκε!

Η ανάρτηση του Andrew μετά τον τελικό της Eurovision

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευγνώμων νιώθω αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη. Ελπίζω να έκανα περήφανη την Κύπρο, το να τραγουδώ με την καρδιά μου σε αυτή τη σκηνή είναι κάτι που θα μείνει μαζί μου για πάντα. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο κακός χαμός με την τηλεθέαση του τελικού

Σύμφωνα με τον πίνακα του δυναμικού κοινού, ο τελικός της Eurovision σημείωσε το απίστευτο 36,8% (τέταρτα 22.5 - 27.9 - 31.2 - 30.7 - 32.6 - 33.9 - 35.6 - 36.1 - 38.2 - 39.6 - 38.8 - 39.7 - 42.8 - 45.8 - 46 - 47.1).

Παρόλο που η Ελλάδα δεν συμμετείχε στον τελικό, όλοι ανυπομονούσαν να δουν ποιος τελικά θα κερδίσει!

Prime time

  • ΣΚΑΙ: Η ζηλιάρα 6,2
  • ΕΡΤ: Eurovision τελικός 36,8
  • ΜEGA: Μια κυρία στα μπουζούκια 7
  • STAR: Ο σκοτεινός ιππότης 10,1
  • ALPHA: O κύριος πτέραρχος 7,5
  • ANT1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 17,7
  • ΑΝΤ1: Yesterday 6,5
  • OPEN: Ένας μεγάλος έρωτας 3,8

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.