«Προτιμώ να σηκωθώ και να φύγω από το να...» - Ο κακός χαμός στο Open Weekend εξαιτίας της Eurovision

Αποκαλύψεις από τον Σαρμπέλ! Έξαλλος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Προτιμώ να σηκωθώ και να φύγω από το να...» - Ο κακός χαμός στο Open Weekend εξαιτίας της Eurovision

Ο κακός χαμός επικράτησε και σήμερα 14/5 στην εκπομπή Open Weekend, εξαιτίας της Eurovision, έπειτα από την ανακοίνωση που έβγαλε η ΕΡΤ για την συμμετοχή του Victor Vernicos παρόλο που αποκλείστηκε. Όπως ειπώθηκε, το δημόσιο κανάλι, δεν έχει βγάλει ποτέ ξανά ανακοίνωση για κάποιον εκπρόσωπο.

O Λάμπρος Κωνσταντάρας μάλιστα έγινε έξαλλος για ακόμη μια φορά όπως και χθες 13/5, ενώ ο Σαρμπέλ που είχε εκπροσωπήσει στο παρελθόν την Ελλάδα με το "Γεια σου Μαρία", έκανε μια αποκάλυψη.

Το ξέσπασμα του Κωνσταντάρα για την Eurovision

«Παιδιά, μην με κουρδίζετε τώρα γιατί ειλικρινά προτιμώ να σηκωθώ και να φύγω από το να ανοίξω το στόμα μου! "Το μουσικό σου ταξίδι τώρα αρχίζει", που καλή διαδρομή να έχει ο άνθρωπος και όλα τα καλά… Το ντεμπούτο ενός ανθρώπου έπρεπε να το χρεωθούμε στην κεφάλα μας και να γίνει στη δική μας την κασίδα! Το ντεμπούτο του έπρεπε να γίνει κάπου αλλού. Δεν φταίμε εμείς να πάρουμε από το χεράκι ένα οποιοδήποτε παιδάκι και να το συστήσουμε στη μουσική βιομηχανία όλης της Ευρώπης. Φταίει λίγο και το παιδάκι», είπε έξαλλος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον αέρα της εκπομπής Open Weekend.

«Να σας πω κάτι, ρε παιδιά. Η Αγγλία πάντα στέλνει καλλιτέχνες οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στην Αγγλία. Το παιδί ήταν καλός, δεν έκανε όμως για Eurovision. Φαινόταν ότι δεν ενέργεια. Προσπαθούσε με την ενέργεια του να γεμίσει την σκηνή, αλλά δεν τα κατάφερε», ανέφερε λίγο αργότερα ο Σαρμπέλ για τον 16χρονο τραγουδιστή.

«Εμένα από την ΕΡΤ δεν μου κανόνισαν ούτε ταξί για να πάω πίσω στο σπίτι μου από την Αθήνα όταν έφτασα. Επομένως δεν θυμάμαι αν υπήρξε τέτοια ανακοίνωση, γιατί ήταν αρκετά χρόνια πίσω, πήρα μόνος ένα ταξί όταν έφτασα πίσω στην Αθήνα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.