«Η συγκίνηση μου δεν περιγράφεται» - Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στη Γιορτή της Μητέρας

Η φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram
Instagram

Την πιο ευτυχισμένη της περίοδο διανύει μια πολύ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, μιας και χθες 14/5, στην Γιορτή της Μητέρας, ανακοίνωσε μέσα από τα social media πως περιμένει παιδί και θα γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Ο λόγος για την Μαρία Καρλάκη, όπου οι φήμες της εγκυμοσύνης της άρχιζαν να κυκλοφορούν πριν λίγο καιρό, με αφορμή την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο (δείτε την εδώ), με την ίδια να μην τις επιβεβαιώνει ή διαψεύδει κάτι. Μάλιστα, πριν μερικούς μήνες, αρκετά δημοσιεύματα την ήθελαν επίσης σε σχέση με τον Βλάσση Χολέβα, κάτι το οποίο όμως η ίδια ισχυριζόταν πως δεν ισχύει.

Όπως κι να έχει, η Μαρία Καρλάκη είναι έτοιμη σε λίγους μήνες από τώρα να υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και η ανυπομονησία αλλά και η ευτυχία της δεν περιγράφεται! Η τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη με δύο φωτογραφίες της ίδιας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η φωτογραφία της Μαρίας Καρλάκη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

«Η σημερινή μέρα για εμένα πάντα ήταν η πιο στενάχωρη από το 2005 και μετά που έχασα την μανούλα μου, κλεινομουν σε μενα και το περνούσα μόνη μου,vμε τις σκέψεις και την νοσταλγία μου χωρίς να ξερει κανεις τπτ..
Σήμερα λοιπον αποφάσισα να είμαι χαρούμενη γι αυτό και έκανα ένα ταξίδι για εμένα και μόνο για μένα !!!
Ειδικά με την δεύτερη φωτογραφία θέλω να σας πω ευχαριστώ για τις ευχές σας ! Η συγκίνηση μου δεν περιγράφεται ! #happymothersday to me λοιπόν !», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η αποκάλυψη για την κακοποιητική της σχέση

Η Μαρία Καρλάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Τετάρτης 26/4 και προχώρησε σε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή.

«Στην αρχή λες "Έλα μωρέ, εντάξει, μαλώσαμε", αλλά δεν είναι έτσι, καθόλου. Μετά από τόσες συνεδρίες, δεν ήταν λόγω ζήλιας. Έτσι έμαθε από το σπίτι του. Θεωρεί ότι αυτό είναι η αγάπη και θεωρεί ότι έτσι πρέπει να κάνει. Αν δεν φύγεις στην πρώτη ή στην όγδοη, δεν φεύγεις ποτέ. Εγώ έφυγα στην 8η φορά. Έφαγα αρκετό ξύλο», αποκάλυψε αρχικά.

Και εξήγησε για τις απειλές που μπορεί να δέχθηκε: «Τι να σε απειλήσει όταν είσαι κάτω στο πάτωμα; Ήταν τα λόγια πολύ άσχημα φυσικά. Όλοι από εκεί ξεκινάνε, προσπαθώντας να διεκδικήσουν το μυαλό και τις κινήσεις σου».