Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Της εύχομαι τα...»

«Βγαίνει έξω, επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο, και μιλάει με χαρακτηρισμούς»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Της εύχομαι τα...»

Μετά την συμμετοχή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο φετινό Survivor All Star μια φιλία χρόνων χάλασε! Πριν από λίγο καιρό η Βρισηίδα δήλωνε κολλητή με την Ευρυδίκη αλλά όλα τελείωσαν κατά την παραμονή της δεύτερης στον Άγιο Δομίνικο και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούσε δημόσια για τον συμπαίκτη της και σύντροφο της πρώτης, Σπύρο Μαρτίκα.

Η Βρισηίδα αρνείται πλέον κάθε επαφή ενώ η Ευρυδίκη συνηθίζει να δηλώνει στις κάμερες, όταν ερωτάτε, απογοητευμένη και στεναχωρημένη με την κατάσταση αυτή. Η κάμερα του Happy Day την συνάντηση κι εκείνη δεν δίστασε για ακόμα μια φορά να τοποθετηθεί επί τους θέματος.

Οι νέες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

«Δεν μιλάμε καθόλου. Αν την δω κάπου φυσικά εγώ θα την χαιρετήσω. Θέλω να είναι καλά την κρατάω μέσα μου με πάρα πολύ αγάπη. Της εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή της, πραγματικά! Ούτε θέλω ούτε δεν θέλω να έχουμε σχέσεις. Όταν χτυπάς την πόρτα σε κάποιον για να μιλήσετε κι εκείνος δεν στην ανοίγει, κι όχι μόνο δεν στην ανοίγει αλλά βγαίνει έξω, επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο, και μιλάει με χαρακτηρισμούς για το όνομά σου, καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι ωραίο»

«Κάτσε γιατί βρήκαν τα κέρατά μου πάνω»

Γενικά όπως φαίνεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν περνά και την καλύτερη περίοδο όσον αφορά τις προσωπικές της σχέσεις. Λίγο πριν χωρίσουν οι δρόμοι της με την Βρισηίδα, χώρισε με τον επί χρόνια σύντροφό της που μάλιστα πήγαιναν και για γάμο! Όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν άπιστος.

«Χώρισα, προσπαθώ να είμαι καλά. Καλύτερα είμαι... Με πείραξε η κοροϊδία. Θέλω οι άλλοι να είναι καθαροί, όπως είμαι κι εγώ απέναντι σε όλους. Ήταν να παντρευτούμε! Ήταν! Έχω απατήσει κι εγώ βέβαια! Στην πιστία χτυπιέμαι, κοπανιέμαι! Δεν έχω πει σε κανέναν άντρα να χωρίσουμε αλλά θέλω να προχωρήσω στην ζωή μου, να κάνω οικογένεια. Ο κύκλος με την Βρισηίδα έχει τελείωσει οριστικά. Ο καθένας κοιτάει τον ποπό του», είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

Ε.Π.: Την πρώτη φορά που έφυγα από το Survivor στεναχωρήθηκα. Δεν ήθελα να φύγω, ο πρώην σύντροφός μου το ήθελε.

Μ.Α.: Ο πρώην σύντροφός σου ήθελε να φύγεις νωρίτερα;

Ε.Π.: Ωπ, κάτσε γιατί εδώ βρήκαν τα κέρατα!

Μ.Α.: Τον τσάκωσες;

Ε.Π.: Τον τσάκωσα! Ουδέν κρυπτόν από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.