First Dates: Αυτό είναι το προφίλ του κούκλου bartender, Τάσου, στο instagram

Οι μεγάλες του αγάπες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
First Dates: Αυτό είναι το προφίλ του κούκλου bartender, Τάσου, στο instagram

Το βράδυ της Κυριακής 15/5 προβλήθηκε το τρίτο επεισόδιο του νέου ριάλιτι αγάπης του STAR, First Dates, το οποίο παρουσιάζει η Ζενεβιέβ Μαζαρί και το κοινό φαίνεται πως το έχει ήδη λατρέψει, σύμφωνα πάντα με τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε!

Σκοπός του παιχνιδιού είναι άγνωστοι άνθρωποι διαφόρων ηλικιών και προτιμήσεων να βρουν το άλλο τους μισό μέσα από συζητήσεις συνοδευόμενες από πιάτα υψηλής γαστρονομίας και μοναδικά cocktails. Τα μοναδικά αυτά cocktails, μάλιστα, τα περιποιείται ο Τάσος! Ο Τάσος είναι ένας γοητευτικός bartender που σε κάθε επεισόδιο κλέβει τις εντυπώσεις και κάποιες διαγωνιζόμενες, μάλιστα, βρήκαν περισσότερο ενδιαφέρον στα μάτια αυτού παρά στο ταίρι που τους έφερε η παραγωγή... Για πάμε να μάθουμε, λοιπόν, περισσότερα για τον Τάσο!

Ποιος είναι ο Τάσος του First Dates

Το όνομά του στο instagram είναι tasostsilik και κατέχει το δικό του bar catering! Του αρέσουν τα ταξίδια, ο ήλιος, η θάλασσα και τα κατοικίδια!

Το ποτό, δε, είναι ο μεγάλος του έρωτας! Αξίζει να τονιστεί, επίσης, πως στο προφίλ του δεν έχει καμία φωτογραφία με κάποια κοπέλα οπότε θα μπορούσε να συμπεράνει εύκολα κάποιος ότι... είναι ελεύθερος! Αναμένουμε για το επόμενο επεισόδιο, λοιπόν...