«Γιατί σοκαρίστηκε; Δεν παντρεύτηκα εγώ τον Ντέμη, εκείνη...» - Η απάντηση του Ψινάκη για την σπόντα στην Βανδή για τον Νικολαϊδη

Αφοπλιστικός για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Γιατί σοκαρίστηκε; Δεν παντρεύτηκα εγώ τον Ντέμη, εκείνη...» - Η απάντηση του Ψινάκη για την σπόντα στην Βανδή για τον Νικολαϊδη

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε το βράδυ της Παρασκευής 12/5 ο Ηλίας Ψινάκης μετά το τέλος του J2US, όπου βρέθηκε καλεσμένος ως guest κριτής (δείτε εδώ όλα τα highlights του φαντασμαγορικού live).

Μάλιστα, ο Ηλίας Ψινάκης, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από την ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου για την αναφορά στον Ντέμη Νικολαΐδη αλλά και την ερώτηση στη Δέσποινα Βανδή. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης στην προσπάθεια του να εξηγήσει τι συνέβαινε το 2004 παράλληλα με την Eurovision, έκανε μία ερώτηση στην τραγουδίστρια για τον πρώην της, Ντέμη Νικολαϊδη, που την έφερε σε τρομερή αμηχανία.

«Τότε ήταν πολύ σημαντική περίοδος. Ήταν το 2004, είχαμε τους Ολυμπιακούς. Με τη Eurovision ξεκίνησε η ιστορία, μετά πήραμε το.. αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου με την ομάδα... με τη μπάλα, τον αγώνα... πως το λένε;», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης κοιτώντας την Δέσποινα Βανδή. «Η Εθνική, παιδί μου», του απάντησε εκείνη "παγωμένη".

«Η Εθνική με το Euro. Ήταν μία συγκλονιστική χρονιά. Επίσης, τότε το 2004 ήταν Ελλάδα-Τουρκία, γιατί ήταν και στην έδρα τους. Δεν στεναχωρηθήκαμε για την 3η θέση, γιατί ήταν σαν πρώτη. Μετά την επόμενη χρονιά πήγε η Έλενα με την ίδια ομάδα και βγήκαν πρώτοι και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους», πρόσθεσε χωρίς να έχει αντιληφθεί την αμηχανία της ο ίδιος.

Η απάντηση του Ηλία Ψινάκη για την Δέσποινα Βανδή και το σχόλιο που έκανε για τον Ντέμη Νικολαϊδη

«Σπόντες δεν της πέταξα. Τι να κάνω εγώ που τότε ήταν παντρεμένη με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Γιατί σοκαρίστηκε η Βανδή με αυτό που της είπα; Δεν τον παντρεύτηκα εγώ τον Ντέμη, εκείνη τον είχε παντρευτεί», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, είπε: «Αν ζω του χρόνου θα δούμε».