Eurovision 2023: «Στεναχωρήθηκα για λίγο...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

«Ποια αρνητικά σχόλια; Δεν έχω διαβάσει κάτι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Eurovision 2023: «Στεναχωρήθηκα για λίγο...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Η Eurovision 2023 τελείωσε και παρακολουθήσαμε έναν τελικό στον οποίο η Ελλάδα δεν συμμετείχε, καθώς ο Victor Vernicos με το τραγούδι του "What they say" δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την επιτροπή και να εξασφαλίσουν μία θέση σε αυτόν. Αυτό, μάλιστα, είναι που προκάλεσε και σφοδρές αντιδράσεις, με πολλούς να κατακρίνουν την απόφαση της ΕΡΤ να στείλει έναν 16χρονο χωρίς εμπειρία στον διαγωνισμό, ενώ υπήρχαν και εκείνοι που τον υπερασπίστηκαν και τον επιβράβευσαν για την προσπάθειά του.

Ο ίδιος, λοιπόν, πάτησε ελληνικό έδαφος λίγες ώρες πριν και η κάμερα του Mega Καλημέρα το συνάντησε έξω από το αεροδρόμιο για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις του για την εμπειρία του, αλλά και για όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί για εκείνον όλες αυτές τις μέρες.

Διαβάστε επίσης: Μόνος του ο Vernicos την ώρα του αποκλεισμού του - Τον αγκάλιαζαν μόνο από τις άλλες ομάδες και όχι η ελληνική (Βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά την Eurovision 2023

«Σίγουρα δεν πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να πάμε τελικό, αλλά πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά και κάποιες φορές άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά. Μπορεί να υπήρχαν πολλοί παράγοντες που πήγαν λάθος», είπε αρχικά.

«Στεναχωρήθηκα για λίγο με την μη πρόκριση, αλλά όχι για πολύ», πρόσθεσε έπειτα, ενώ όταν τον ρώτησαν για την φυγάδευσή του μετά τον αποκλεισμό ο ίδιος κοιτούσε απορημένος και ο συνεργάτης του ξεκαθάρισε πως δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο.

«Ήταν τέλεια, έμαθα πολλά πράγματα, γνώρισα πολλούς καλλιτέχνες. Ποια αρνητικά σχόλια; Δεν έχω διαβάσει κάτι. Δεν έχω ακούσει Χριστό», εξήγησε στη συνέχεια.

Όσον αφορά το 4άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στην Κύπρο, επισήμανε (δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία των ανθρώπων που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα): «Δεν σχετίζομαι εγώ με αυτό. Δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ τα έδωσα όλα αυτή τη βραδιά, ήμουν λίγο αγχωμένος στην αρχή. Τα έδωσα όλα, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα. No regrets», ενώ στο τέλος απάντησε πως δεν θα έλεγε όχι σε μια δεύτερη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Διαβάστε επίσης: «Δεν είναι μωρό, 16 ετών σε έναν χρόνο ψηφίζει» - Ξεσπάθωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την συμμετοχή του Victor στην Eurovision