Με τρεμάμενη φωνή η σύζυγος και τα παιδιά του Γιάννη Βογιατζή: «Δεν τον πρόλαβα...» - Η απόφαση για την κηδεία και την σορό του

«Δεν άντεξε η καρδούλα του...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με τρεμάμενη φωνή η σύζυγος και τα παιδιά του Γιάννη Βογιατζή: «Δεν τον πρόλαβα...» - Η απόφαση για την κηδεία και την σορό του

Έχουν περάσει λίγες ώρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος του αγαπημένου καλλιτέχνη, Γιάννη Βογιατζή, και πέρα από τους φίλους του και τους συνεργάτες του, βυθισμένοι στον πόνο και το πένθος είναι η οικογένειά του.

Ο ίδιος είχε αποκτήσει δύο γιους με την πρώτη του σύζυγο, ωστόσο αργότερα ξαναπαντρεύτηκε και έζησε με την καλή του για πάνω από 50 χρόνια. Ο ένας από τους δύο γιους του, μάλιστα, μίλησε στο T-Live του ALPHA την Δευτέρα 15/5 και εξήγησε τι συνέβη, ενώ αποκάλυψε και την επιθυμία του για την σορό του.

Συγκινημένη η οικογένεια του Γιάννη Βογιατζή ανακοίνωσε την απόφαση για την σορό του

«Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, είχε ένα πρόβλημα στο νεφρό του. Το αφαίρεσαν με λαπαροσκόπηση, αλλά είχε μετά επιπλοκές και στο τέλος δεν άντεξε η καρδούλα του. Σήμερα το πρωί στις 6.45 στο νοσοκομείο τον είχαμε, ευτυχώς. Έκαναν ό,τι μπορούσαν οι γιατροί, ό,τι μπορούσαν, αλλά ήταν δύσκολα τα πράγματα. Η εγχείρηση έγινε πριν από 15-20 ημέρες. Και μετά άρχισαν οι επιπλοκές και λόγω ηλικίας», είπε χαρακτηριστικά το παιδί του, ενώ εξήγησε πως επιθυμία του πατέρα του ήταν να αποτεφρωθεί και γι’ αυτόν η σορός του θα μεταφερθεί στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Διαβάστε επίσης: Είχε μπει δύο φορές φυλακή: «Θα στενοχωρηθώ αν πεθάνω και...» - Η επιθυμία του Γιάννη Βογιατζή για τον θάνατό του

Ο ίδιος, ωστόσο, όπως και ο αδερφός του, αλλά και η δεύτερη σύζυγός του Γιάννη Βογιατζή, μίλησαν και στην εκπομπή του STAR, Αλήθειες με την Ζήνα, με τρεμάμενη φωνή, εξυμνώντας τον άνθρωπο που τους μεγάλωσε και τους προσέφερε όλη του την αγάπη καθημερινά και έμπρακτα.

«Στην αρχή πήγε στον Ερυθρό Σταυρό, έμεινε δεν θυμάμαι πόσες μέρες και μετά πήγε στο Ιπποκράτειο, πήρε την κατηφόρα, ήρθε στο σπίτι και ξαναπήγαμε στο Ιπποκράτειο. Είμαστε μαζί πάνω 50 χρόνια. Τα παιδάκια τα είχε με την πρώτη του γυναίκα, τα πήρα εγώ όταν ήταν 5 και 6 χρονών περίπου. Ήταν η ζωή μου, είμαστε "ένα". Πολύ καλός άνθρωπος, γι’ αυτό τον αγάπησα, τίμιος. Στον κόσμο που τον αγαπάει θέλω να πω να τον θυμάται», είπε η δεύτερη σύζυγός του.

Και ο Χρήστος Βογιατζής, ένας από τους δύο γιους του, ανέφερε: «Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, ήταν πολύ καλός άνθρωπος, από τα καλύτερα παιδιά που υπήρχαν. Τον λάτρευα, ένας άγγελος, είχε μια μεγάλη φωνή. Η συμβουλή που μας έχει δώσει είναι να είμαστε καλοί άνθρωποι».

«Ήμουν χτες το βράδυ μαζί του, έφυγα κάποια στιγμή και με παίρνει μια κυρία που ήταν μαζί του λέει ότι έχουν πέσει οι γιατροί πάνω του, αλλά δεν τον πρόλαβα. Το χιούμορ, την αγάπη που είχε για μας και την γυναίκα του, τα τραγούδια και την καλοσύνη του θα θυμάμαι», επισήμανε έπειτα ο δεύτερος γιος, Βασίλης Βογιατζής,

«Ένας κεραυνός έπεσε πάνω μου», ακούστηκε να λέει και ο πρώτος του ξάδερφος και συνονόματός του, Γιάννης Βογιατζής.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Γιάννης Βογιατζής: «Συνάδελφοι μου δεν αναφέρονται ποτέ στο όνομα μου»