Περπάτησε 5 ώρες με τα πόδια για ιδιαίτερο λόγο - Το τάμα που ολοκλήρωσε η Δανάη Παππά

«Σήμερα είμαστε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η Δανάη Παππά την Κυριακή 14/5 στο λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram με την ηθοποιό να κάνει ευρέως γνωστή τη σχέση της με τη θρησκεία και πως έχει βαθιά πίστη στο θεό.

Πιο αναλυτικά, η Δανάη Παππά αποκάλυψε, πως επισκέφτηκε τον Αη Γιάννη τον Ρώσο, καθώς αυτή είναι μία συνήθεια, που ηθοποιός κάνει κάθε χρόνο, στη γιορτή της συγκεκριμένη εκκλησίας, που βρίσκεται στη Εύβοια.

Με φωτογραφίες, που έβγαλε η ηθοποιός από το εκκλησάκι θέλησε παράλληλα να μοιραστεί τη θέα από το σημείο, αλλά και να κάνει γνωστό, πως ολοκλήρωσε ένα τάμα, που είχε κάνει περπατώντας μία απόσταση 5 ωρών (δείτε την εδώ ντυμένη νυφούλα).

Η ανάρτηση της Δανάης Παππά για το τάμα που έκανε

«[ ΠΕΡΠΑΤΗΤΕΣ ]????????‍♀️????????????‍♀️
ξεκινησαμε από την Καμαριτσα και 5 ώρες και 21,7km μετά, φτάσαμε στον Αη Γιάννη τον Ρωσο.
Κάθε χρόνο, κοντά στην ημέρα της γιορτής του, κάνουμε αυτήν την διαδρομή με τα πόδια. Φετος εγώ το είχα κάνει και τάμα..
Και του χρόνου λοιπον!
Υ.Γ.: όχι δεν γυρνάμε με τα πόδια πισω, μας παίρνουν με αυτοκίνητο
Υ.Γ.2.: σήμερα είμαστε πολύ ΠΟΛΥ πιασμένοι.????
Υ.Γ.3: Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και στην δική μου την μάνα που με αντέχει♥️», έγραψε η Δανάη Παππά.

Έτοιμη να γίνει μαμά η ηθοποιός

Στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, μίλησε η Δανάη Παππά, η οποία έκανε αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Σασμού, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

«Να σας δώσω μια ελπίδα. Προσωπικά σαν Δανάη θα σας πω τι θα ήθελα. Θέλω ο Αντώνης να είναι με την Μαρίνα. Να είναι μαζί να τα καταφέρουν. Να ζήσει αυτό το ζευγάρι επιτέλους αυτό το ζευγάρι του αξίζει να ζήσει», είπε αρχικά.

Όσον αφορά το ρόλο της «Πρέπει να το μάθω. Πρέπει να μπουν στη θέση του όλα από την Θοδώρα. Και ο Λευτέρης και ο Ευθύμης και ο Οδυσσέας. Θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια πως όλο και κάτι γίνεται. Αλλά δεν ξέρει η Θοδώρα τι είναι αυτή η κοπέλα, τι συμβαίνει. Πόσο σημαντική είναι στη ζωή του Λευτέρη».