Eurovision 2023: Σάλος μετά τη νίκη της Loreen - Κατηγορείται για λογοκλοπή η ερμηνεύτρια

Το ελληνικό κομμάτι που έχει ολόιδια μελωδία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eurovision 2023: Σάλος μετά τη νίκη της Loreen - Κατηγορείται για λογοκλοπή η ερμηνεύτρια

Το βράδυ του Σαββάτου 13/5 παρακολουθήσαμε το μεγάλο τελικό της Eurovision 2023 με την Σουηδία και τη Loreen να κερδίζει για δεύτερη φορά στο διαγωνισμό μουσικής, αφού την πρώτη φορά είχε ξεχωρίσει με το Euphoria.

Η ίδια είναι πανευτυχής με το τελικό αποτέλεσμα, με τα σχόλια του κόσμου να είναι με τη Loreen τόσο για το κομμάτι, όσο και με την όλη σκηνική της παρουσία και τον τρόπο, που στέκεται πάνω στην σκηνή.

Δείτε επίσης: "Ανάθεμα σας σκυλιά πετάξτε τους στιλέτο κατάστηθα" - Οργή στο twitter για τον τελικό της Eurovision

Η τραγουδίστρια που κατηγορεί τη Loreen για λογοκλοπή

Τελευταία όμως έχει ξεσπάσει σάλος με το ''Τattoo'' καθώς πολλοί είναι εκείνοι, που την κατηγορούν για λογοκλοπή! Πιο αναλυτικά, βρέθηκε ελληνικό κομμάτι, που έμοιαζε με αυτό της Loreen, αλλά και ένα από τη Σουηδία, με την ερμηνεύτρια να κατηγορεί ανοιχτά τη νικήτρια της Eurovision 2023.

Οι πρώτες δηλώσεις της Loreen μετά τη νίκη της στο φετινό μουσικό διαγωνισμό

«Το 2012 ήταν όλα καινούργια για εμένα, ήμουν ένα αφελές κορίτσι, δεν ήξερα τι να περιμένω. Αυτή τη φορά όμως, ήταν σαν να επέστρεφα πίσω σε μία οικογένεια με την οποία έχουμε 11 χρόνια σχέσης, με την οποία γνωριζόμαστε μέχρι τώρα. Η φετινή εμπειρία ήταν μητρική και ανέμελη. Είχε μία ωραία ροή.

«Το Euphoria ήταν μυστηριώδες στη σκηνική παρουσία. Το Euphoria ήταν το φεγγαρόφωτος ενώ το Tattoo το φως του ήλιου. Τα χρειαζόμαστε και τα δύο. Το βασικό συστατικό σε οποιαδήποτε επιτυχία είναι η αυθεντικότητα. Το να είσαι αυθεντικός να ακούς και να γνωρίζεις τον εαυτό σου. Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να μην ζητάς τις συμβουλές των άλλων. Πριν ανέβω στη σκηνή κάνω διαφορετικά πράγμα αναλόγως την ενέργεια της αρένας. Για παράδειγμα σήμερα έκανα διαλογισμό. Έδιωξα τους πάντες από το δωμάτιο ώστε να διαλογιστώ για ώρα, σοβαρά αυτό έκανα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Loreen.

«Αγαπώ την Ουκρανία πολύ και έχω πάει πολλές φορές. Όσα συμβαίνουν με πονάνε. Ελπίζω να βρεθεί λύση, ο πόλεμος να λήξει, η Ουκρανία να κερδίσει ξανά σύντομα και φυσικά να καταφέρει να διοργανώσει τον Διαγωνισμό» δήλωσε ακόμα στην συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη της.