«Μπήκα στο αμάξι και ξεκίνησα να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά την κλοπή

Σε σοκ μετά το συμβάν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μπήκα στο αμάξι και ξεκίνησα να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά την κλοπή

Θύμα κλοπή έπεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ώρες, περιγράφοντας το περιστατικό και απειλώντας τον κλέφτη πως θα αποκαλύψει δημόσια τα στοιχεία του, αφού τον είδε μέσα από κάμερες.

Η επιχειρηματίας, εξήγησε πως την ώρα, που αγόραζε τσίχλες από το περίπτερο αντιλήφθηκε, πως ένας άντρας της άρπαξε το πορτοφόλι της, το οποίο εν τέλει βρέθηκε, χωρίς βέβαια τα χρήματα, που είχε σε αυτό.

Στη συνέχεια, εξήγησε με αναλυτικά με stories και βίντεο, πως με τη βοήθεια της αστυνομίας και της κάμερας του περιπτέρου είδε το πρόσωπο του δράστη και την πινακίδα του αυτοκινήτου του και μάλιστα έχει σκοπό να περάσει στην αντεπίθεση - δείτε εδώ τις αναρτήσεις της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Παπαδοπούλου μετά την κλοπή

Σήμερα Τρίτη 16/5 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Πρωινό μας, όπου περιέγραψε με λεπτομέρειες το τι έγινε. Μάλιστα, ανέφερε πως το πορτοφόλι τελικά βρέθηκε.

«Την Κυριακή είχα σταματήσει στο περίπτερο να πάρω τσίχλες και άφησα το πορτοφόλι μπροστά μου. Ξαφνικά γυρίσω και δεν το βλέπω. Ρωτάω την υπάλληλο δεν το είδε. Μπαίνω στο αμάξι ψάχνω, τίποτα. Αρχίζω ψάχνω τα σκουπίδια, τίποτα. Φεύγω μπαίνω, ξανά γυρνάω, τίποτα. Την άλλη ημέρα, κοιτάμε τις κάμερες, και βλέπουμε ότι την ώρα που γυρνάω την πλάτη μου, ένας νεαρός εμφανίσιμος με τρόπο πήρε το πορτοφόλι και μπαίνει στο αμάξι του. Η κάμερα κατέγραψε την πινακίδα του. Δεν είχα πολλά χρήματα, αλλά είχαν τις κάρτες. Μπήκα στο αμάξι και ξεκίνησα και ακυρώνω τις κάρτες», αποκάλυψε και συνέχισε «Αυτο που μου έκανε εντύπωση, ο άνθρωπος που του βρήκε και το πήρε στην αστυνομία, το βρήκε σε άλλο σημείο. Τον ευχαρίστησα».

«Ο αριθμός του αυτοκινήτου είναι ένα πολύτιμο στοιχείο στα χέρια των αστυνομικών. Το πορτοφόλι έχει βρεθεί και παραδόθηκε και οι κάρτες μαζί», αποκάλυψε ο αστυνομικός ρεπόρτερ.