«Είμαστε μαζί 5 μήνες! Δεν έχω θέμα να κρατήσω ένα παιδί μόνη μου» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη για την εγκυμοσύνη της 

«Ο πατέρας του παιδιού βρίσκεται και δραστηριοποιείται στην Κοζάνη! Ο Θεός ξέρει πώς θα πάει η σχέση μας με την απόσταση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαστε μαζί 5 μήνες! Δεν έχω θέμα να κρατήσω ένα παιδί μόνη μου» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη για την εγκυμοσύνη της 

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης 16/5 η Μαρία Καρλάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην εγκυμοσύνη της και τον σύντροφό της (δείτε τον εδώ).

Η ίδια ωστόσο, προβλημάτισε με τις δηλώσεις της, καθώς ανέφερε μεταξύ άλλων πως η σχέση εξ αποστάσεως που έχουν είναι δύσκολο να κρατήσει, αλλά δεν έχει πρόβλημα να μεγαλώσει μόνη της το παιδί που περιμένει.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη για την εγκυμοσύνη της

«Είναι αλήθεια πως περιμένω το πρώτο μου παιδί, είμαι στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Είναι κάτι που αγαπάω πριν καν έρθει. Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο, μου κρυβόταν σήμερα, είναι ατίθασο παιδάκι.

Με τον σύντροφό μου δεν έχουμε παντρευτεί και δεν σκοπεύω να το κάνω σύντομα, βρίσκομαι σε πένθος λόγω του παππού μου που έχασα πρόσφατα. Ο βιολογικός πατέρας του παιδιού βρίσκεται και δραστηριοποιείται στην Κοζάνη, είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί.

Ο Θεός ξέρει πώς θα πάει η σχέση μας με την απόσταση που υπάρχει, ανάμεσα σε Αθήνα - Κοζάνη. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα να κρατήσω ένα παιδί μόνη μου, σκόπευα να κάνω μια εγκυμοσύνη μόνη μου. Είναι δύσκολο για τους συγγενείς να το κατανοήσουν, αλλά είναι πιο δύσκολο να μείνεις κάπου που δεν είσαι ευτυχισμένος.

Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 5 μήνες, το παιδί το θέλαμε πάρα πολύ, έγινε από αγάπη κι έρωτα και το χαιρόμαστε και οι δύο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καρλάκη.

Η ανάρτηση που έκανε για την εγκυμοσύνη της

«Η σημερινή μέρα για εμένα πάντα ήταν η πιο στενάχωρη από το 2005 και μετά που έχασα την μανούλα μου, κλεινομουν σε μενα και το περνούσα μόνη μου,vμε τις σκέψεις και την νοσταλγία μου χωρίς να ξερει κανεις τπτ..
Σήμερα λοιπον αποφάσισα να είμαι χαρούμενη γι αυτό και έκανα ένα ταξίδι για εμένα και μόνο για μένα !!!
Ειδικά με την δεύτερη φωτογραφία θέλω να σας πω ευχαριστώ για τις ευχές σας ! Η συγκίνηση μου δεν περιγράφεται ! #happymothersday to me λοιπόν !», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.