«Για καλό το λέω! Μην μου την πείτε, έλεος» - Ο Γιώργος Λιάγκας αποθέωσε στον αέρα του Πρωινού τον Νίκο Μουτσινά

«Μήπως να το ξανασκεφτούν στον ΣΚΑΪ και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για καλό το λέω! Μην μου την πείτε, έλεος» - Ο Γιώργος Λιάγκας αποθέωσε στον αέρα του Πρωινού τον Νίκο Μουτσινά

Στον Νίκο Μουτσινά και στην επαγγελματική του πορεία αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης 16/5 ο Γιώργος Λιάγκας, λίγο μετά την on air συγκίνησή του λόγω των παιδιών του (δείτε εδώ), με αφορμή ένα απόσπασμα από το Καλό Μεσημεράκι που έπαιξε στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον Νίκο Μουτσινά

«Έχω την αίσθηση ότι τώρα τελευταία το έχει βρει, έχει βρει τον ρυθμό που είχε χάσει μέσα στη χρονιά νομίζω και αυτό αποτυπώνουν και τα νούμερα τηλεθέασης που έχουν ανέβει. Μήπως να το ξανασκεφτούν στον ΣΚΑΪ και ο Νίκος και να συνεχίσουν για μια χρονιά ακόμα, γιατί μαθαίνω ότι εκεί στον ΣΚΑΪ ψάχνονται. Μήπως να το ξανασκεφτούν; Μουτσινάδες δεν υπάρχουν πολλοί. Μήπως να το πάνε για ακόμη μια χρονιά;

Εμείς οι παρουσιαστές επηρεαζόμαστε από τα νούμερα.

Όταν τα νούμερα δεν ήταν καλά μες την χρονιά, έλεγε ο άνθρωπος κι εγώ έχω κουραστεί από τη δουλειά μου και ο κόσμος έχει κουραστεί από εμένα. Τα νούμερα είναι boost. Τώρα που κάνει 14αρια γιατί να μην το ξανασκεφτεί ο άνθρωπος; Για καλό το λέω. Μην μου την πείτε, έλεος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας για τον Νίκο Μουτσινά.

Πριν μερικές μέρες, ωστόσο, ο Λιάγκας ξέσπασε λόγω του Μουτσινά

Την απάντησή του στον Νίκο Μουτσινά και τα όσα είπε για εκείνον με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για την συμμετοχή του 16χρονου Victor Vernicos στη Eurovision 2023 (δείτε εδώ) έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης 10/5 μέσα από την εκπομπή Πρωινό.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αρκετά εκνευρισμένος, είπε: «Κάποιοι εχθές, ο φίλος μου ο Μουτσινάς εξερράγη, γιατί είπα εγώ ότι θα πατώσει. Δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι θα πατώσει ή ότι το είπα εγώ; Για να καταλάβουμε στην Ελλάδα ότι το πρόβλημα είναι αν πατώσει κάτι, όχι ότι κάποιος λέει ότι θα πατώσει. Και δεν φταίει το παιδί, το είπα και χθες Νίκο μου, φταίνε αυτοί που τον έστειλαν… Αν κάποιος είναι ανέτοιμος.

Και μένα παίζει ο γιος μου πόλο. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να παίζει στην Εθνική κόσμου, ας μου πει όμως ο προπονητής του, δηλαδή η ΕΡΤ, ότι δεν κάνει για την Εθνική κόσμου κι είναι ένα άγουρο παιδί. 16 χρονών, που δεν έχει πατήσει σε πίστα.

Και χαλάμε 500 χιλιάρικα σαν κράτος για να τον προβάλλουμε. Μην τρελαθούμε τώρα! Θα μου πείτε ότι τα έβαλα με έναν 16χρονο, που έχω τεράστια αγάπη στα παιδιά όλου του κόσμου. Λίγο σοβαρότητα!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.