«Όταν το άκουσα, μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο! Ένας άνθρωπος που...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Άσης Μπήλιου για την Κατερίνα Καραβάτου 

«Ένιωθα ότι αδικούνταν στον...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν το άκουσα, μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο! Ένας άνθρωπος που...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Άσης Μπήλιου για την Κατερίνα Καραβάτου 

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία για ακόμη μια φορά ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συζητήσεις για τη νέα σεζόν, το My Style Rocks και τα πρωινά. Μάλιστα, όσο μιλούσε η παρουσιάστρια στους ρεπόρτερ, είδαμε και την... εισβολή του γιου της.

«Θα ήθελα να περιμένετε ότι είναι καλύτερο για εμένα. Θα ήθελα μια χρονιά σαν την φετινή. Το πρόσημο είναι ξεκάθαρα θετικό. Εγώ θεωρώ και την αμφισβήτηση εργαλείο της δουλειάς μου γιατί αυτό με πάει ακόμα πιο μπροστά. Όταν κάποιος δεν έχει δοκιμάσει κάτι τέτοιου είδους κι ήμουν σε ζωντανές εκπομπές και τώρα ήταν η πρώτη φορά… Όταν δεν έχει δοκιμαστεί κάποιος σε κάτι, μπορεί να σκέφτεται ο άλλος θα είναι ή δεν θα είναι καλός;

Γιατί να μην γυρνούσα ξανά σε πρωινή εκπομπή; Το έχω κάνει τόσα χρόνια! Δεν έχω απορρίψει κάτι κι ούτε έχω πει ότι δεν αντέχω κάτι για να μην το ξανακάνω. Αυτές οι εκπομπές είναι όλη μου η επαγγελματική ζωή μέχρι τώρα κι όχι απλά τις αγαπώ, αλλά τις λατρεύω. Είμαι πολύ καλά αυτήν την στιγμή. Φυσικά παρακολουθώ και το πρωινό του Star. Είναι δυνατόν; Τα φιλιά μου σε όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια (δείτε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU).

Τα σχόλια της Άσης Μπήλιου για την Κατερίνα Καραβάτου

Μετά την προβολή των δηλώσεών της, η Άση Μπήλιου πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά: «Βελτιώθηκε πάρα πολύ. Η Κατερίνα του Ιανουαρίου με τη Κατερίνα του τώρα δεν έχει καμία σχέση. Φαντάζομαι ότι κι η ίδια ήταν περίεργα στην αρχή, είναι ένα συγκεκριμένο format και δεν μπορείς να αυτοσχεδιάσεις πολύ. ‘Ομως πλέον έχε βρει τον τρόπο της και δείχνει και το χιούμορ της γιατί έχει αρκετό. Πραγματικά της πήγε πολύ καλά. Την προτιμώ σε ό,τι θέλει εκείνη να παρουσιάσει. Μπορεί να κάνει περίεργο.

Όταν το άκουσα, μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο. Ένας άνθρωπος που έκανε ζωντανές εκπομπές για πάρα πολλά χρόνια ότι θα μπει σε ένα συγκεκριμένο format, όπου η συμμετοχή του παρουσιαστή σε όλο αυτό που γίνεται, είναι αρκετά μικρή… Στην αρχή έλεγα η Κατερίνα τώρα; Ένιωθα ότι αδικούνταν στον τόσο μικρό ρόλο. Σε όλο αυτό το διάστημα το κέρδισε αυτόν τον ρόλο κι είναι προς τιμήν της».