«Αν και υπάρχει η φήμη...» - Μετά από πολλά χρόνια υπομονής ξέσπασε η Πάολα στην κάμερα του Πρωινό μας

Έχουν ειπωθεί πολλά για το συγκεκριμένο ζήτημα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αν και υπάρχει η φήμη...» - Μετά από πολλά χρόνια υπομονής ξέσπασε η Πάολα στην κάμερα του Πρωινό μας

Μία νέα και πολύ εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Πάολα στην εκπομπή Πρωινό μας, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 16/5 με την ίδια να κάνει σχόλια για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τα καλλιτεχνικά.

Με πολύ αγάπη την είδαμε να μιλάει για το μοναχοπαίδι της, την Παολίνα, με την οποία έχει πολύ δεμένη σχέση. Η λαϊκή τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα, πως παρά το γεγονός, πως την έκανε σε μικρή ηλικία (δείτε εδώ πόσα χρόνια διαφοράς έχουν) εκείνη εξακολουθεί να αγχώνεται για εκείνη.

Στη συνέχεια, με αφορμή τη συζήτηση για την κόρη της και το ηλικιακό κομμάτι είδαμε την Πάολα να εκνευρίζεται με όσα λέγονται όλα αυτά τα χρόνια για την δική της ηλικία, μιας και στο wikipedia μπορεί κανείς να βρει κανείς 4 διαφορετικά νούμερα.

Η παραφιλολογία γύρω από το όνομα της Πάολα

«Η αλήθεια είναι...είμαι νέος άνθρωπος, αν και υπάρχει η φήμη ότι είμαι μεγάλη. Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και στο Wikipedia. Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές έχω...Ποια είναι άραγε η σωστή;», είπε η Πάολα.

Η θυσία που θα έκανε η Πάολα για το σύντροφό της

Τα τελευταία χρόνια η Πάολα βρίσκεται σε σχέση με τον Λάζαρο Βαφειάδη και εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα που τους θέλουν να ετοιμάζονται για γάμο. Για το ζήτημα αυτό, λοιπόν, αλλά και για πολλά ακόμη μίλησε στην κάμερα του Happy Day.

«Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου. Κάποια στιγμή θα τα παρατήσω όλα για να γυρίσω στο χωριό μου. Από εκεί που έφυγα, εκεί θα ξαναγυρίσω. Ο έρωτας είναι σημαντικός σε όλα τα κομμάτια».