Όσο την κατηγορούν για λογοκλοπή - Η 1η ανάρτηση της Loreen μετά την νίκη της στη Eurovision 2023

«Όλα ήταν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Όσο την κατηγορούν για λογοκλοπή - Η 1η ανάρτηση της Loreen μετά την νίκη της στη Eurovision 2023

Ιστορία γράφτηκε το βράδυ του Σαββάτου 14/5 με τα όσα είδαμε στο μεγάλο τελικό της Εurovision 2023, καθώς η πρωτιά πήγε στην Loreen, η οποία παράλληλα πήρε και τον τίτλο της μοναδικής γυναίκας, που κέρδισε δύο φορές το συγκεκριμένο διαγωνισμό μουσικής.

Με το ''Tattoo'' λοιπόν η Σουηδία κατάφερε να βγει πρώτη, με την ίδια την τραγουδίστρια να ανεβαίνει στη σκηνή του Λίβερπουλ και να σαρώνει μέσα από την ερμηνεία της αλλά και τον μοναχικό χορό της (δείτε εδώ γιατί την κατηγορούν για λογοκλοπή).

Την Τρίτη 16/5 με την Loreen να παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να συνειδητοποιήσει τα ευχάριστα, έκανε την πρώτη ανάρτηση στο instagram! Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της και παράλληλα εξέφρασε μερικά από τα συναισθήματά της!

H πρώτη ανάρτηση της Loreen μετά τη νίκη της στη Eurovision 2023

«Ακόμα προσπαθώ να συλλέξω τις σωστές λέξεις για να εκφραστώ μετά το Σάββατο, αλλά καμία λέξη δε μπορεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μου για εσάς. Όλα ήταν για εσάς, ευχαριστώ!», έγραψε η Loreen.

Η ηλικία και η ζωή της Loreen που επέστρεψε στην Eurovision 12 χρόνια μετά την νίκη της

«Νιώθω φανταστικά πάρα πολύ καλά. Είμαι τόσο χαρούμενη και ειλικρινά δεν ήξερα ότι ο κόσμος ήθελε να επιστρέψει στο διαγωνισμό. Δεν το γνώριζα, αν το ήξερα νωρίτερα θα ερχόμουν νωρίτερα», είπε αρχικά την επάνοδό της στη Eurovision μετά από τόσα χρόνια.

Για την πρόβα της είπε: «Θα κάνω σίγουρα αλλαγές, είναι μία διαδικασία βήμα βήμα, η ομάδα μου δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι δύσκολη η παρουσίαση, είναι πολλά τα πράγματα, ο καπνός, τα χρώματα… Θέλει χρόνο. Πρέπει να είναι τέλειο».

Μάλιστα, την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως πριν μερικές μέρες, στη διάρκεια μιας συνέντευξης στην ίδια εκπομπή, έβγαλε ένα κομμάτι φέτα και το έφαγε. «Αγαπώ τη φέτα, το ψυγείο είναι γεμάτο φέτα. Σας το υπόσχομαι, ήμουν από την Ελλάδα στην προηγούμενη ζωή μου. Νομίζω ότι είμαι Ελληνίδα μάλλον δε μου το ‘χει πει η μητέρα μου… ίσως είμαι Ελληνίδα. Ελλάδα σ’ αγαπάω! Σας ευχαριστώ και θα τα δώσω όλα».