«Είναι γεμάτη στις πλαστικές!» - ''Έσφαξε'' με το γάντι η Ραμόνα Βλαντή τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Δεν έχει το...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι γεμάτη στις πλαστικές!» - ''Έσφαξε'' με το γάντι η Ραμόνα Βλαντή τη Σοφία Χατζηπαντελή

Η Ραμόνα Βλαντή έκανε δηλώσεις στην εκπομπή ''Μega Καλημέρα'' με την ίδια να μιλάει ανοιχτά για πολλά πρόσωπα, που ασχολούνται με τη μόδα, αλλά και για άλλα που κατά τη γνώμη της δεν ανήκουν στο κλάδο!

Γενικότερα η Ραμόνα έχει αποδείξει, πως δε ''μασάει'' τα λόγια της και πως ό,τι έχει να το πει θα το πει! Αυτό έκανε λοιπόν, όταν ρωτήθηκε για το πρόσωπο της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία μας απασχόλησε ιδιαίτερα φέτος μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 5, προωθώντας την λογική του ''diversity'' (δείτε εδώ αν θα δούμε την Χατζηπαντελή στο Shopping star).

Οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή για τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Είναι ένα κάρακτερ ούτε καν μοντέλο, που πουλάει λόγω της διαφορετικότητας με τα φρύδια, που δεν είναι και κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, δηλαδή τη Φρίντα...και δεν ξέρω αν είναι και δικά της ή αν είναι πρόσθετα. Δεν έχει το ύψος! Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι αλλά δεν έχει προδιαγραφές μοντέλου.

Τα μοντέλα πρέπει να είναι φυσικά, γιατί είναι πρότυπα ομορφιάς, πρέπει να είναι φυσικά όλα πάνω τους. Οπότε, δε μπορεί να κρίνει ένα κορίτσι, εφόσον είναι γεμάτη στις πλαστικές», είπε η Ραμόνα Βλαντή.

Η απάντηση της Χατζηπαντελή για το unfollow στην Καγιά

«Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου. Κάθε Σαββατοκύριακο, τη Μαρίτσα Χατζηπαντελή την κάνω unfollow. Δεν θέλω να δω τι κάνεις, sorry, unfollow. Και τις καλύτερές μου παρέες τις κάνω unfollow. Η Βίκυ Καγιά έκανε πολλά post και είπα παιδιά βαρέθηκα. Η Βίκυ είναι πάρα πολύ καλή γυναίκα και είμαι ευχαριστημένη που με κάλεσε να κάνω το GNTM», απάντησε η Σοφία.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητιούνται για την παρουσίαση του Shopping Star, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το STAR, η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε: «Πρώτη φορά άκουσα το όνομά μου για το Shopping Star. Δεν ξέρω. Άκουσα ότι εδώ στην Ελλάδα είναι εκπληκτικό πρόγραμμα. Θα ήταν εκπληκτική εμπειρία αν μπορούσα να το κάνω».