«Το όνομα....» - Οι πρώτες δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη μετά την γέννα της κόρης του

Έγινε για δεύτερη φορά παππούς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το όνομα....» - Οι πρώτες δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη μετά την γέννα της κόρης του

Παππούς για δεύτερη φορά έγινε ο Θοδωρής Αθερίδης, καθώς η κόρη του Φωτεινή, γέννησε χθες 16/5 ένα υγιέστατο αγοράκι. Μάλιστα, παρόλο που η πρώτη γέννα έγινε με καισαρική, η δεύτερη έγινε φυσιολογικά, κάτι που αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι...» - εξομολογήθηκε - δείτε την ανάρτηση της.

Ο ηθοποιός λοιπόν, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την γέννα της κόρης του, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το όμορφο θαύμα που ζουν οικογενειακά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη

«Δεν ξέρουμε το όνομα του ακόμη», είπε αρχικά και απάντησε μετά σε σχετική ερώτηση «Δεν τους έχω κάνει δώρο ακόμη, όταν βγουν με το καλό».

Οι αποκαλύψεις του γυναικολόγου

Ο γυναικολόγος - μαιευτήρας της, μίλησε στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, κάνοντας αποκαλύψεις για τον τοκετό.

«Κατάφερε να γεννήσει φυσιολογικά, ενώ η πρώτη γέννα έγινε με καισαρική», αποκάλυψε αρχικά ο γυναικολόγος της Φωτεινής Αθερίδου ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως η μανούλα ήταν πανευτυχής και χαρούμενη, όπως και όλοι στην οικογένεια τους.

«Ο σύζυγός της Φωτεινής ήταν μέσα στον τοκετό. Είναι κορυφαίες στιγμές του ανθρώπου η γέννηση του παιδιού του», εξομολογήθηκε.

Σε ποιον μοιάζει το μωράκι; «Το αγοράκι μοιάζει στον παππού του, Θοδωρή Αθερίδη. Βεβαίως ήρθε, ήταν πανευτυχής, ήταν συγκινημένοι όλοι», είπε.