«Είναι αλήθεια πως...» - Η Νικολέτα Μαυρίδη μιλά έξω από τα δόντια για το Survivor All Star

Αποκλειστική συνέντευξη!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Γλυκιά και θηλυκή παρουσία ταυτόχρονα, ελεύθερη και ωραία! Μετά από τρία χρόνια solo καριέρα, η Νικολέτα Μαυρίδη ανοίγει το δικό της γυμναστήριο και ξεκινάει ασκήσεις μαζί με το YOU. Παράλληλα μιλάει για τις στιγμές που μένουν στην καρδιά της από τις δύο συμμετοχές της στο Survivor του ΣΚΑΪ, για τον χορό της ζωής της, για τις φημολογούμενες σχέσεις που της έχουν χρεώσει, καθώς και για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα που βλέπει όλο και πιο θερμά!

Μπαίνει με αυτοπεποίθηση στο χώρο του «επιχειρείν», μαζί με την κολλητή της φίλη. «Nous», το όνομα του γυμναστηρίου τους, που συμβολίζει πόσο δεμένες είναι και έτοιμες να αντιμετωπίσουν μαζί κάθε πρόκληση. Με αυτό κατά νου, και όσα έλαβαν χώρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ξεκινάμε τη συζήτηση με τη Νικολέτα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Όλα όσα εκμυστηρεύτηκε η Νικολέτα Μαυρίδη στο περιοδικό YOU

Survivor all star νικολετα μαυριδη περιοδικό you
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Για ποιο λόγο είπες «ναι» για δεύτερη φορά στο Survivor;

Ούτε εγώ περίμενα να πω το «ναι», είχε γίνει μια πρώτη κουβέντα το καλοκαίρι και μετά το είχα αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μου, μέχρι τον Οκτώβριο που μου είπαν: «Είσαι έτοιμη προφανώς». (γέλια) Επειδή αυτό το παιχνίδι πραγματικά το αγάπησα και με βοήθησε να ξαναβρώ τον εαυτό μου, θεώρησα καλό να το ξαναδοκιμάσω.

Τι αναμνήσεις είχες από την πρώτη συμμετοχή σου, που ανατράπηκαν στη δεύτερη;

Στο All Star είναι αλήθεια πως όλοι ήμασταν πιο διαβασμένοι όσον αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζαμε τις κάμερες και εκφράζαμε τα συναισθήματά μας -βέβαια όσο και να κρατιέσαι, αυτό το παιχνίδι μπορεί εύκολα να σε βγάλει εκτός ορίων. Την πρώτη φορά είχαμε μπει όλοι για την εμπειρία, αυτή τη φορά έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο και τα χρήματα, προφανώς άλλαξαν κάποιες συμπεριφορές και ο τρόπος που κινήθηκαν ορισμένοι.

Εσύ μπήκες ποτέ σε αυτό το τρυπάκι;

Δεν πρόκειται να αλλάξω τον χαρακτήρα μου, ούτε τη συμπεριφορά μου, ούτε το ήθος και τις αξίες που μου έχει δώσει η οικογένειά μου για ένα παιχνίδι, όσα και αν είναι τα λεφτά. Θα μπορούσα να την «γλιτώσω» πολύ εύκολα, παρ' όλα αυτά δεν το έκανα γιατί ήξερα ότι μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Ήθελα να κοιμάμαι με τη συνείδησή μου ήσυχη, και όχι να αδικήσω κάποιον, για να βγω μπροστά.

Σε αυτούς τους δύο κύκλους, τι σε έφερε στα όριά σου;

Με δυσκόλεψε ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν μιλούσα με την οικογένειά μου. Στο πρώτο Survivor ένιωθα ότι μετά τους δυόμισι μήνες ξεχνούσα τα πρόσωπά τους. Έκλεινα τα μάτια μου και μου ήταν δύσκολο να τους θυμηθώ από την πείνα και όλα αυτά που συνέβαιναν -χάναμε και πολλά έπαθλα επικοινωνίας... Στον δεύτερο κύκλο σίγουρα μου έλειψαν οι δικοί μου, αλλά δεν ήμουν για τόσο καιρό στο παιχνίδι, συν ότι είχα δίπλα μου την Ελένη, την οποία θεωρώ αδελφή μου. Ήξερα πως ό,τι και αν συμβεί θα είναι το στήριγμά μου, όπως κι εγώ για εκείνη.

Ακούστηκαν πολλά για παραβιάσεις κανονισμών, παίκτες που έτρωγαν κρυφά και είχαν κινητά. Αυτά είχαν πέσει στην αντίληψή σου;

Όλοι μας έχουμε μπει στη διαδικασία να ανοίξουμε τον κάδο σκουπιδιών για να βρούμε φαγητό. Παρ' όλα αυτά, τουλάχιστον στη δική μου ομάδα, δεν πήρα πρέφα ότι κάποιος έχει κινητό. Για τους μπλε δεν ξέρω, αλλά αν το έχουν κάνει, κακό του κεφαλιού τους. Είναι κρίμα να δημιουργούμε αυτές τις καταστάσεις, από τη στιγμή που μας δόθηκε η ευκαιρία να ξαναζήσουμε μια πολύ όμορφη εμπειρία, σε ένα παιχνίδι που μας ανέδειξε όλους.

Με τον Γιώργο Ταλάντσεβ, που ήταν στο περσινό Survivor, ήσασταν παιδικοί φίλοι;

Ναι, με τον Γιώργο έχουμε μεγαλώσει μαζί και χορεύαμε επαγγελματικά από παιδιά, παίρναμε μέρος σε αγώνες. Τσακωνόμασταν πολύ τότε, εγώ του έλεγα να κάνουμε προπόνηση και εκείνος ήθελε να παίξει μπάλα. (γέλια) Ο Γιώργος είναι ο «δυναμιτάκιας της καρδιάς μου», έτσι τον έλεγα, είναι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Μήπως δημιουργήθηκε κάτι περισσότερο μεταξύ σας στην πορεία;

Όχι, με τον Γιώργο δεν υπήρχε ποτέ κάτι ερωτικό. Για μένα είναι αδερφός, είναι bro.

Σκέφτηκες κάποια στιγμή να αποχωρήσεις οικειοθελώς από το Survivor All Star;

Μου πέρασε από το μυαλό, ειδικά όταν υπήρχαν εντάσεις στην κόκκινη ομάδα, και τη δεύτερη φορά δεν έχεις την ίδια υπομονή απέναντι σε ορισμένα πράγματα. Όταν μπήκα στο All Star, ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα, σαν να έκανα διακοπές αυτό το διάστημα και ξαναγύρισα στην κανονική μου ζωή, που ήταν στο Survivor. Αν έμενα περισσότερο, σίγουρα θα το σκεφτόμουν, αλλά πιστεύω ότι θα έσφιγγα τα δόντια και θα προτιμούσα να φύγω από την ψηφοφορία του κοινού.

Αν ήσασταν όντως ναυαγοί, και μπορούσες να αφήσεις έναν συμπαίκτη σου για πάντα στον Άγιο Δομίνικο, ποιος θα ήταν αυτός;

Δεν θα άφηνα κάποιον. Ακόμα και ο Σπύρος, που ορισμένες φορές δεν άντεχα να τον ακούω, καταλάβαινα ότι εκτελεί έναν ρόλο -τον οποίο δημιούργησε ο ίδιος. Επομένως δεν τον παρεξηγούσα. Γενικά μπορώ να διαχωρίσω την πραγματική μου ζωή από το παιχνίδι.

Κάνοντας τον απολογισμό σου, ποια γεύση σου μένει από αυτούς τους δύο κύκλους;

Survivor all star νικολετα μαυριδη
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Μία πολύ καλή γεύση και το λέω, γιατί έχω στο μυαλό μου κυρίως τον πρώτο κύκλο. Σίγουρα ήταν ευκαιρία και τιμή μου που συμμετείχα στο Survivor All Star, και είχα την Ελένη δίπλα μου, αλλά δεν ήταν όλη η παρέα. Πραγματικά ζήσαμε μια φανταστική χρονιά το 2021, κάποιοι άνθρωποι έχουν μείνει χαραγμένοι στην καρδιά μου μαζί με την Ελένη, όπως ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Παύλος Γαλακτερός, που δεν ήταν φέτος και τον αγαπώ πολύ. Δηλαδή από την αρχή που με κάλεσαν στο All Star σκεφτόμουν ότι δεν θα μπορούσα να το ξαναζήσω, χωρίς να κοιμούνται δίπλα μου η Ελένη και ο Παύλος.

Για τον Παύλο ακουγόταν μία περίοδο πως ήσασταν και ζευγάρι...

Ναι, επειδή μας είχαν δει που κάναμε διακοπές μαζί, αλλά με τον Παύλο είμαστε φίλοι. Γενικά πάντως δεν νομίζω ότι θα εξέθετα την προσωπική μου ζωή στα social, όταν βρίσκεις τον άνθρωπο σου συμβαίνει κάτι μαγικό, και θα ήθελα να το κρατήσω μόνο για μένα. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε μία δημιουργική φάση, ξεκινάω μία καινούρια επιχείρηση με το γυμναστήριό μου, αλλά εννοείται ότι επειδή είμαι αρκετά χρόνια μόνη, δεν κλείνω την πόρτα σε κάτι όμορφο. Ό,τι είναι να έρθει, ας έρθει.

Πόσα χρόνια είσαι μόνη;

Τρία χρόνια, δεν είναι λίγα.

Ήταν δική σου απόφαση ή απλά δεν έτυχε;

Μετά το πρώτο παιχνίδι όντως ήταν δύσκολο να με πλησιάσουν, αλλά πλέον δεν μπορώ να σου πω ότι δεν με φλερτάρουν. Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα από τότε, αλλά έχουν αλλάξει οι εποχές και έχουν δυσκολέψει πολύ οι ανθρώπινες σχέσεις.

Ποιο μήνυμα από θαυμαστή σου είχε κάνει εντύπωση;

Μου έχουν στείλει αρκετά ωραία μηνύματα τελευταία. Εκτιμώ πιο πολύ τα σχόλια για την ενέργειά μου και για το χαμόγελό μου, παρά όσα λένε για το σώμα μου και την ομορφιά μου. Αν και δεν θεωρώ ότι θα έβγαινα με κάποιον που θα μου έστελνε στα social. Είμαι περισσότερο της άμεσης επαφής, αν άρεσα σε κάποιον θα προτιμούσα να μου το έλεγε από κοντά. Το σίγουρο πάντως είναι πως, για να είσαι καλά με έναν άνθρωπο, πρέπει πρώτα να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου. Κι εγώ με τον εαυτό μου έχουμε δώσει τα χέρια και προχωράμε. Εύχομαι να μου χτυπήσει κι εμένα σύντομα την πόρτα ο έρωτας, μιας και πια είμαι έτοιμη να τον δεχτώ

Ο χορός είναι ένα ερωτικό σπορ, σε φέρνει πιο κοντά με τον άλλον. Έχεις έρθει πιο κοντά με παρτενέρ σου από το χορό;

Ναι, έχει τύχει. Όταν χορεύεις επαγγελματικά με κάποιον, και είστε μαζί όλη μέρα στις προπονήσεις, θέλοντας και μη, κάτι δημιουργείται. Ευτυχώς μπορούσα να κρατήσω τις ισορροπίες και οι άνθρωποι που είχα απέναντί μου το σέβονταν αυτό. Προσπαθώ ωστόσο να μην μπλέκω τα προσωπικά μου με τα επαγγελματικά μου, δεν θα μπορούσα να έχω σχέση με έναν γυμναστή, ενώ δουλεύουμε στον ίδιο χώρο. Μπερδεύονται τα πράγματα και η δουλειά δεν γίνεται όπως πρέπει.

Αν η ζωή σου ήταν χορός, ποιος θα ήταν;

Νομίζω θα ήταν πάσο ντόμπλε, εγώ θα ήμουν ο ταύρος και απέναντι ο ταυρομάχος που μου κουνάει την κάπα. (γέλια) Είναι ένας πολύ παθιασμένος χορός για δύο, ο αγαπημένος μου.

Τώρα ανοίγεις τη δική σου επιχείρηση. Φοβήθηκες κάνοντας αυτό το νέο βήμα;

Το 2018, που βγήκα νικήτρια στο Dancing with the Stars, είχα αποφασίσει να ανοίξω σχολή χορού. Έλα που ο Θεός με λυπήθηκε και ερωτεύτηκα σαν τρελή, οπότε αποφάσισα να αφήσω στον «πάγο» αυτά τα σχέδια. (γέλια) Πολύ καλά έκανα τελικά, σώθηκα, γιατί οι σχολές χορού αγκομάχησαν στον κορωνοϊό. Πλέον έχω πάρει συνειδητά την απόφαση γι' αυτό το νέο βήμα, μαζί με τη συνεργάτιδα μου, που είναι και η καλύτερη μου φίλη. Το θέλαμε, και το προσπαθούμε εδώ και δύο χρόνια, παρόλα αυτά δεν φοβόμαστε καθόλου, ούτε τον ανταγωνισμό, γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας και η μία συμπληρώνει την άλλη. Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Πώς θα λένε το χώρο;

Λέγεται «Nous» από τα αρχικά των ονομάτων μας, Νικολέτα και Όλγα, και τη λέξη «us» που σημαίνει «εμείς» -«Nous» στα γαλλικά επίσης σημαίνει «εμείς». Έχει και τον υπότιτλο «The new era of you», είναι ο καινούργιος αέρας που δίνει ο καθένας στον εαυτό του. Με πολύ μεγάλη χαρά κάνω αυτό το βήμα με τη συνεργάτιδά μου, έχω ήδη πάρει πολλά θετικά σχόλια από τον κόσμο που δείχνει ενδιαφέρον για τα προγράμματα που θα έχουμε και ρωτάει πότε θα ανοίξουμε. Αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη.

Αν έρθει κάποιος στο γυμναστήριο με ξεκάθαρο σκοπό να σε φλερτάρει, πώς θα το διαχειριστείς;

«Είναι αλήθεια πως...» - Η Νικολέτα Μαυρίδη μιλά έξω από τα δόντια για το Survivor All Star
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Δεν ξέρω. Θεωρώ ότι με πολύ όμορφο και ευγενικό τρόπο μπορώ να βάλω τα όριά μου, χωρίς να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση.

Πολλές γυναίκες έχουν μιλήσει τα τελευταία χρόνια για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Σε σένα έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο;

Όχι, αλλά αν μου συνέβαινε πιστεύω ότι θα μιλούσα αμέσως -βέβαια δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις εκείνη τη στιγμή. Γενικά θεωρώ καλό να μιλούν τα θύματα έτσι ώστε να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που έχουν κάνει κακό. Μακάρι να έχουν όλες οι γυναίκες τη δύναμη να βγουν μπροστά και θαυμάζω όσες το έχουν κάνει ήδη. Για μένα δεν υπάρχει κάτι πιο άσχημο από αυτό, σου διαλύει όλη την παιδικότητα, μπορεί να έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου και στο τέλος να μην θέλεις ούτε εκείνον.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 17/5, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ!