Άσχημος καβγάς στο Πρωινό μας για Γραμμέλη & Βουράκη: «Φωνάζει για να μην ακούγομαι εγώ» - Φωνές και νεύρα στο πλατό

Μπήκε ανάμεσα τους η Φαίη Σκορδά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημος καβγάς στο Πρωινό μας για Γραμμέλη & Βουράκη: «Φωνάζει για να μην ακούγομαι εγώ» - Φωνές και νεύρα στο πλατό

Ο κακός χαμός επικράτησε στο πλατό του Πρωινού μας στον ΣΚΑΙ, με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Διονύση Σαββόπουλο και την Έλενα Ακρίτα, μετά τις δηλώσεις του πρώτου για τα πολιτικά και συγκεκριμένα ότι ελπίζει σε αυτοδυναμία της ΝΔ μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Με δύο αναρτήσεις της του απάντησε καυστικά αλλά απάντησε και σε όσους την επικρίνουν για τη στάση της στις δηλώσεις του καλλιτέχνη.

«Όταν ήμουν μικρή , είχα πάει με τη μητέρα μου στο θρυλικό βιβλιοπωλειο ΙΚΑΡΟΣ του σπουδαίου ποιητή και λόγιου Νίκου Καρυδη. Εκεί συνάντησα το ίνδαλμά μου το Διονύση Σαββόπουλο.
Ο «Νιόνιος» με την Σύλβα βρίσκονταν την ίδια περίοδο της χούντας, κρατούμενοι στην Ασφάλεια της οδού Μπουμπουλίνας για την αντιστασιακή τους δράση. Έφαγε πολύ ξύλο τότε ο Σαββόπουλος.
Χαρούμενη που τον γνώρισα επιτέλους από κοντά, αγόρασα τον δίσκο «Το φορτηγό» (πουλούσε και δίσκους ο ΙΚΑΡΟΣ) και τού τον εδωσα να μού τον υπογράψει. Μού έκανε αυτή την όμορφη αφιέρωση:
«Στη Συννεφούλα ή Έλενα
Διονύσης Σαββόπουλος».
Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε.
Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση.

Όταν ήμουν μικρή , είχα πάει με τη μητέρα μου στο θρυλικό βιβλιοπωλειο ΙΚΑΡΟΣ του σπουδαίου ποιητή και λόγιου Νίκου...

Posted by Elena Akrita on Tuesday, May 16, 2023

Ενώ στην δεύτερη για εκείνους που την κράζουν για την στάση της: «Έλα σε παρακαλώ. Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι. Έλα που όταν εσείς ξεσκίζετε τον Κραουνάκη, την Τάνια, τον Φοίβο, τη Μποφίλιου είναι καλά. Έλα κάνε μου τη χάρη που οι ακροδεξιοί λατρέψατε ξαφνικά τα τραγούδια του Σαββόπουλου λες και τα ξέρατε κι από χτες. Έλα τώρα που φάγαμε τις σόλες μας στο Κύτταρο όταν εσείς τρώγατε βελανίδια με τους Ολυμπιανς. Είχε χαρακτηρίσει τον μεγάλο Θάνο Μικρούτσικο «Ραφαέλα Καρά της Ελλάδας» και θα τον σεβαστώ κιόλας. Άσε με αγάπη μου να χαρείς, έλα μπράβο βραδιάτικο».

Έλα σε παρακαλώ. Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι. Έλα που όταν εσείς ξεσκίζετε...

Posted by Elena Akrita on Tuesday, May 16, 2023

Ο τσακωμός στο Πρωινό μας για την κόντρα τους

Στο Πρωινό μας, επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Άγγελό Βουράκη και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Οι δυο δημοσιογράφοι είχαν διαφορετικές απόψεις σχετικά, ενώ το γεγονός πως ο πρώτος φώναζε, έφερε την οργή της δεύτερης.

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος τότε έκανε στοίχο πολιτικό και κατάφερε να μιλήσει σε ανθρώπους όπως μας περιέγραψε ο Θεοδόσης τότε και κατάφερε να μιλήσει σε ανθρώπους. Προφανώς δεν ακυρώνει ο άνθρωπος όλο αυτό», είπε ο Βουράκης.

«Άγγελε μην φωνάζεις» του είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη με την Φαίη Σκορδά να λέει χιουμοριστικά ότι θέλει θα κάνει. «Φωνάζει για να μην ακούγομαι εγώ», της απάντησε η συνεργάτιδα της.

«Εσύ αγάπη μου ακούγεσαι πάντα» σχολίασε με χιούμορ ο δημοσιογράφος και λίγο αργότερα λόγω των αντίθετων απόψεων που είχαν, οι φωνές ήταν στο φουλ στο πλατό, γεγονός που έκανε την παρουσιάστρια να σηκωθεί και μπει ανάμεσα τους.