«Έχω βγάλει από το μυαλό μου τα πολλά χρήματα! Με κέρδισε ένας νεότερος...» - Η εξομολόγηση της Εύης Βατίδου για τον νέο της σύντροφο

«Είμαστε δύο μήνες μαζί! Το πρόβλημά μας είναι η...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω βγάλει από το μυαλό μου τα πολλά χρήματα! Με κέρδισε ένας νεότερος...» - Η εξομολόγηση της Εύης Βατίδου για τον νέο της σύντροφο

Μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε πρόσφατα η Εύη Βατίδου. Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει, μεταξύ άλλων, και για τον νέο της σύντροφο, στη διαφορά ηλικίας τους, αλλά και τον λόγο που της έχει κλέψει την καρδιά.

Η εξομολόγηση της Εύης Βατίδου για τον νέο της σύντροφο

«Νιώθω υπέροχα, όλα έγινε πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στην Θεσσαλονίκη, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε δύο μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει», ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παντρευτεί για δεύτερη φορά, ξεκαθάρισε: «Δεν το σκέφτομαι πλέον και δεν μου δίνει αυτή την στιγμή κάποια κοινωνική υπόσταση. Έχω κάνει γάμο και παιδιά και νιώθω πλήρης. Με ενδιαφέρει να έχω ένα καλό άνθρωπο στο πλάι μου, να μου φέρεται ωραία και να με κάνει να αισθάνομαι καλά για αυτό που είμαι.

Με κέρδισε ο νεότερος άντρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία», κατέληξε η Εύη Βατίδου (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του συντρόφου της για την σχέση τους).

Η δήλωση του Κούγια για το σύντροφο της Βατίδου

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο δημοσιογράφος ωστόσο, τον ρώτησε και για την προσωπική του ζωή. Ο δικηγόρος ρωτήθηκε τόσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και για το νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του.

Η Εύη Βατίδου πριν μερικές ημέρες αποκάλυψε τον σύντροφό της που είναι και μικρότερος της, αναρτώντας την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, την οποία ακολούθησαν πολλές άλλες.

Αρχικά, σχετικά με τον καρκίνο που πέρασε και βρέθηκε νικητής: «Θέλω να σας πω ότι το βασικό πρόβλημα της υγείας μου, δηλαδή ο καρκινικός όγκος που βρέθηκε κοντά στους λεμφαδένες και που χρειάστηκε να αφαιρεθούν και οι 39 λεμφαδένες, έχει εξαλειφθεί. Επειδή ο καρκίνος είναι ένα ύπουλο γεγονός, είναι μια ύπουλη ασθένεια, θα χρειαστεί επί δύο χρόνια να κάνω μια σειρά ορμονεθαρεπειών. Ο καρκίνος έχει τελειώσει για μένα».

«Ακούστε κάτι, αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει. Έχω κάνει μια δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτός ο γάμος έχει τελειώσει από το 2007, έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια. Και εκείνο που μπορώ να πω μόνο και αυτό είναι και μια προτροπή, και προς την πρώην σύζυγό μου, να σκέφτεται καθημερινά ότι έχουμε δύο παιδιά τα οποία εξελίσσονται εξαιρετικά και έχει πολύ μεγάλη σημασία για τη μελλοντική τους ζωή, ποιος είναι ο πατέρας τους, ποια είναι η μητέρα τους και τι κάνουν στη ζωή τους. Ούτε πριν παντρευτώ, ούτε μετά που τελείωσε ο γάμος αυτός, εγώ δεν έχω δημοσιοποιήσει οποτεδήποτε, μια προσωπική μου σχέση», είπε στη συνέχεια για το νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του.