«Υπέφερε τόσο πολύ που ο θάνατος ήταν...» - Τα σπαρακτικά λόγια του Μαμαλάκη για την πρώτη του σύζυγό που πέθανε

«Κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Υπέφερε τόσο πολύ που ο θάνατος ήταν...» - Τα σπαρακτικά λόγια του Μαμαλάκη για την πρώτη του σύζυγό που πέθανε

Καλεσμένος στην εκπομπή Status βρέθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος παραχώρησε μια από καρδιάς συνέντευξη. Αναφέρθηκε στην πορεία του τηλεοπτικά και μαγειρική, στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και στην προσωπική του ζωή με τις δυο του γυναίκες.

Τα λόγια του για την πρώτη του σύζυγό που έφυγε από τη ζωή ραγίζουν καρδιές, αφού περιέγραψε τη ζωή του μετά το θάνατο της. Βέβαια, κατάφερε να προχωρήσει, αφού παντρεύτηκε για δεύτερη φορά.

Ο θάνατος της συζύγου του Μαμαλάκη και η δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

Η πρώτη του γυναίκα η κα. Στέλλα, διαγνώστηκε από καρκίνο 1996 και τα επόμενα 14 χρόνια της ζωής της, ήταν πολύ δύσκολα. Ο ίδιος όπως έχει εξομολογηθεί, βασανίστηκε πολύ για να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

«Υπέφερε τόσο πολύ, που ήταν μία ελευθερία για αυτήν ο θάνατος. Ησύχασε. Εκεί βίωσα μοναξιά. Με έπαιρνε ο αδελφός μου, ο αδελφός της, οι φίλοι μου και με έβγαζαν έξω για να περάσει η ώρα μου, με παρηγορούσαν και μετά γύριζα σπίτι», εξομολογήθηκε φανερά συγκινημένος και συνέχισε «Το 2010 που έγιναν όλα αυτά δεν ήταν ακόμα το Facebook τόσο διαδεδομένο. Έμπαινα στο σπίτι, έβαζα την τηλεόραση, άναβα το φως του διαδρόμου και ξενυχτούσα εκεί όλη νύχτα. Δεν έβλεπα τηλεόραση, άκουγα τα μουρμουρητά και κάθε τρεις και λίγο κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της. Τη σκεφτόμουν κάθε 5 δευτερόλεπτα. Ο χρόνος είναι ο μεγάλος γιατρός», αποκάλυψε.

Δείτε επίσης: Τεράστιο και γεμάτο πίνακες, ταμπούρλα, μαγκούρες κι όχι μόνο - Το ιδιαίτερο σπίτι του Ηλία Μαμαλάκη στον Διόνυσο

Στη συνέχεια, μίλησε και για την δεύτερη σύζυγό του, την οποία γνώρισε εντελώς τυχαία και την παντρεύτηκε το 2012, δυο χρόνια μετά το θάνατο της πρώτης του γυναίκας.

«Ήταν εντελώς τυχαίο το γεγονός. Πήγα στην τράπεζα που δουλεύει και ήταν η Ντορίτα εκεί. Κάναμε μία απλή γνωριμία και μετά από λίγες εβδομάδες της έδωσα μία πρόσκληση για μία φιλανθρωπική εκδήλωση που κάναμε με τον ΑΝΤ1. Της πρότεινα να πάμε για φαγητό, είχαμε μία επαφή, τη στενέψαμε και το 2012 παντρευτήκαμε κιόλας», αποκάλυψε.