Masterchef 7: «Ελπίζω η φωνή μου να μην...» - Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Πολιτάκη μετά την αποχώρησή του

Τα πρώτα του λόγια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: «Ελπίζω η φωνή μου να μην...» - Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Πολιτάκη μετά την αποχώρησή του

Ακόμα ένας παίκτης αποχώρησε από το MasterChef, όπως είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο κι αυτός ήταν ο Δημήτρης Πολιτάκης μιας και σύμφωνα με τους κριτές, είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια στη δοκιμασία αποχώρησης σε σύγκριση με τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη.

Μάλιστα, λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου, ο νεαρός μάγειρας και πρώην πια διαγωνιζόμενος του ριάλιτι επιβίωησης, προχώρησε σητν πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Πολιτάκη μετά την αποχώρησή του από το Masterchef 7

«Φτάνοντας πλέον αυτό το μαγειρικό ταξίδι στο τέλος του, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους/ες με στήριξαν καθόλη τη διάρκεια του διαγωνισμού μπροστά και πίσω απ’ τις κάμερες , η οποία ήταν αναμφίβολα γεμάτη έντονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ειδικότερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους κριτές:

Κύριο @s.kontizas , @ioannidispanos και @chef_koutsopoulosleonidas για τις συμβουλές, την υπομονή , την ανοχή τους και την κατανόηση που υπέδειξαν. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μέντορα μας @alexandros_charalabopoulos για την καθοδήγηση και τη βοήθεια που μου παρείχε με τις γνώσεις και την εμπειρία του. Ελπίζω η φωνή μου να μην σας λείψει απ’ την οθόνη σας και οποίος την έχει ανάγκη καλέστε στο …09090090», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Δημήτρης Πολιτάκης.

Θα δούμε 8ο κύκλο για τo Masterchef;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.