"Κόκκαλο" η Ελένη Μενεγάκη - Το λάθος που ακούστηκε on air για την Φωτεινή Αθερίδου

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στον ερχομό του δεύτερου παιδιού της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα αναφέρθηκαν σήμερα 17/5 στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι συνεργάτες της.

Το λάθος που ακούστηκε on air για την Φωτεινή Αθερίδου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ωστόσο, ένα λάθος που έγινε, έκανε την παρουσιάστρια να τα χάσει. Συγκεκριμένα, η συνεργάτιδά της, Νάνσυ Νικολαΐδου είπε χαρακτηριστικά: «Η Φωτεινή Αθερίδου έγινε γιαγιά» με την Ελένη Μενεγάκη να γουρλώνει τα μάτια της και να λέει: «Η Φωτεινή;».

Η δημοσιογράφος της απάντησε: «Ναι, η Φωτεινή Αθερίδου η κόρη του…» και τότε η παρουσιάστρια ξαναρώτησε: «Η Φωτεινή έγινε γιαγιά;».

Τότε, η δεύτερη κατάλαβε το λάθος της και ζήτησε συγγνώμη: «Συγγνώμη παιδιά, δεν έχω περάσει και πολύ εύκολα…».

Οι αποκαλύψεις του γυναικολόγου μετά την γέννα της ηθοποιού

Ο γυναικολόγος - μαιευτήρας της, μίλησε στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, κάνοντας αποκαλύψεις για τον τοκετό.

«Κατάφερε να γεννήσει φυσιολογικά, ενώ η πρώτη γέννα έγινε με καισαρική», αποκάλυψε αρχικά ο γυναικολόγος της Φωτεινής Αθερίδου ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως η μανούλα ήταν πανευτυχής και χαρούμενη, όπως και όλοι στην οικογένεια τους.

«Ο σύζυγός της Φωτεινής ήταν μέσα στον τοκετό. Είναι κορυφαίες στιγμές του ανθρώπου η γέννηση του παιδιού του», εξομολογήθηκε.

Σε ποιον μοιάζει το μωράκι; «Το αγοράκι μοιάζει στον παππού του, Θοδωρή Αθερίδη. Βεβαίως ήρθε, ήταν πανευτυχής, ήταν συγκινημένοι όλοι», είπε.